Oväntade regler Katy Perry och Orlando Bloom tvingar varandra att följa

Katy Perry och Orlando Bloom

Vänta med giftermål, ge varandra utrymme – och vara ärliga när det kommer till stilråd. Ja, det är tre exempel på regler som Katy Perry och Orlando Bloom satt upp i sitt förhållande. Spana in fler här!
29 september, 2022
5 Saker om Katy Perry du inte visste
0:45

Efter reklamen: 5 Saker om Katy Perry du inte visste

(0:45)

Slå på ljud

Katy Perry och Orlando Bloom träffades första gången 2016 – och det slog gnistor nästan omedelbart. De blev officiellt ett par i maj samma år, men mindre än tolv månader senare valde stjärnorna faktiskt att gå skilda vägar, för en stund…

Efter en kort paus i deras förhållande återförenades Perry och Bloom 2018, förlovade sig 2019 och välkomnade sin dotter, Daisy Dove, 2020. Händelserika år som fått paret sammansvetsade och starka tillsammans.

Men hur har de gjort för att bli det stabila team de är i dag? Faktum är att paret satt upp ganska strikta regler som hjälper dem att hålla relationen stabil. Spana in dem här!

Orlando Bloom avslöjar detaljer om sexlivet med Katy Perry

Regler Katy Perry och Orlando Bloom satt upp i sitt förhållande

De går i parterapi

Det var när Katy Perry gästade Chelsea Handlers podcast Life Will Be the Death of Me tidigare i år som hon berättade att hon och Orlando går i parterapi – och att de älskar det.

Katy öppnade bland annat upp om hur terapin har hjälpt dem hantera kontrasterna i vardagen och hitta en sund balans mellan det offentliga livet och livet hemma med familjen.

De ger varandra utrymme

Under ett avsnitt av American Idol gav Katy Perry ett tävlande par rådet att ge varandra utrymme. Hon refererade till sitt eget förhållande och sa att det gjort stor skillnad för henne och Orlando. Att värdesätta och prioritera sina egna mål gynnar båda två i längden, menar Katy.

De måste vara varandras känslomässiga stöd

I en intervju med Vogue India 2020 berättade Katy Perry att hon led av depression och att Orlando Bloom hjälpt henne mycket. Hon sa bland annat att han fungerade som ett ankare som höll ner henne när det behövdes.

Men det är inte bara Orlando som stöttar Katy, utan även Katy som stöttar Orlando. I intervjuer har de berättat att de alltid finns där för varandra och att de går igenom livet tillsammans.

Katy Perrys irritation på Orlando Bloom under graviditeten

De får inte gifta sig för snabbt

Katy Perry och Orlando Bloom förlovade sig alltså 2019, men trots att det har gått över tre år sedan dess har det fortfarande inte gift sig. Anledningen? De vill bli starkare som par innan de tar steget.

"Det är viktigt för oss att göra jobbet innan vi tar nästa stora steg. Vi har båda varit gifta tidigare och det är inte samma sak trettioårsåldern", sa Katy Perry i en intervju med Kyle och Jackie O.

De ger varandra ärliga (!) stilråd

Ärlighet varar längst, det är Katy och Orlando säkra på – oavsett ämne. Paret är noga med att ge varandra ärliga stilråd och skulle aldrig låta det gå obemärkt förbi om de inte tycker att något ser bra ut.

"Jag säger bara: Älskling, ha inte på dig det där. Det ser inte bra ut, gör inte det", sa Katy Perry i en intervju.

Katy Perry måste komma överens med Miranda Kerr

Orlando Bloom och Miranda Kerr har sonen Flynn tillsammans och sedan deras separation har det varit ett krav att framtida partners måste komma överens med alla inblandande – vilket Katy verkligen gjort.

"Jag känner mig så glad över att Orlando har hittat någon som gör honom lycklig, för i slutet av dagen är det viktigaste för Flynn att ha en lycklig pappa och en lycklig mamma", sa Kerr i en intervju och tillade att hon "absolut avgudar Katy".

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Miranda Kerr, Orlando Bloom – och 12 andra kändisar som är bästisar med sina ex