Kändisarna som är bästa vänner med sina ex

Miranda Kerr och Orlando Bloom på röda mattan

Att fortsätta vara vän med sitt ex kan kännas... omöjligt! Men det är det inte – i alla fall inte om du frågar Orlando Bloom eller Demi Moore. Här är 7 före detta par som visar att det faktiskt går att vara vänner trots att kärleksförhållandet är slut.
21 juli, 2021
Fem forna kändispar som är bästa vänner med sina ex
1:20

Efter reklamen: Fem forna kändispar som är bästa vänner med sina ex

(1:20)

Slå på ljud

Orlando Bloom, Hugh Grant och Lisa Bonet – det är bara några av kändisarna som menar att en relation inte behöver vara över, bara för att förhållandet är slut! Skulle du däremot fråga Katy Perry, som fick reda på att Russel Brand ville skiljas över ett sms, eller Taylor Swift som också blev dumpad av Joe Jonas över telefonen, är svaret antagligen annorlunda.

Samtidigt som det finns en del som vill bränna alla spår av sitt ex, finns det också före detta par som blivit bästa vänner – efter det att förhållandet är över.

Här är listan på 14 kändisar som är ex och bästa vänner.

Kourtney Kardashian och Scott Disick

I 20 säsonger av Keeping up with the Kardashian har vi fått följa Kourtney och Scotts minst sagt... svajiga relation. Sedan paret gjorde slut år 2015, är det många som hoppats på en återförening (bland annat Scott själv) och hela Kardashian-klanen menar att ex-paret faktiskt hör ihop och borde gifta sig! Men Kourtney och Scott däremot visar att det går att fortsätta träffas dagligen, åka på familjesemester och vara bästa vänner.

Hugh Grant och Elizabeth Hurley

Skådisarna Hugh Grant och Elizabeth Hurley började dejta 1987 och var tillsammans i 13 år. Efter att förhållandet tog slut har ex-paret fortsatt att vara väldigt goda vänner. Ja, så pass goda vänner att Hugh Grant till och med är gudfar till Elizabeth Hurleys dotter, och Elizabeth är gudmor till ett av Hughs barn. Och som om inte det vore nog. Vännerna bor dessutom grannar!

Miranda Kerr och Orlando Bloom

Modellen Miranda Kerr och skådespelaren Orlando Bloom var it-paret alla pratade om i många år! Turturduvorna blev tillsammans 2007, gifte sig tre år senare och fick också sonen Flynn samma år. 2013 ansökte paret om skilsmässa, men det betydde inte att relationen var död. Kerr och Bloom är i dag väldigt bra vänner och stöttar varandra till hundra procent. Miranda Kerr och Katy Perry, som Orlando är tillsammans med i dag, är också väldigt goda vänner!

Bruce Willis och Demi Moore

Demi och Bruce har barnen Rumer, Scout, och Tallulah tillsammans. Trots att paret skilde sig år 2000 har de fortsatt att varit väldigt goda vänner. Så pass bra vänner att Moore och Willis tillbringade karantän tillsammans förra året.

Anna Faris och Chris Pratt

Anna Faris och Chris Pratt charmade många med sin kärlek. År 2018 gick parets skilsmässa igenom och båda har nu gått vidare och träffat nya partners. Däremot är Anna Faris och Chris Pratt bästisar och när Katherine Schwarzenegger och Chris Pratt offentliggjorde att de skulle gifta sig, var Anna Fris snabb med att gratulera!

Lisa Bonet och Lenny Kravitz

Lisa Bonet och Lenny Kravitz, som är föräldrar till Big Little Lies-skådisen Zoë Kravitz hade en tuff skilsmässa. Men snabbt visade det sig att ex-paret inte kunde vara utan varandra och passade bättre som vänner. Lisa är idag tillsammans med Jasom Momoa, känd från Game of Thrones och Aquaman. Och Lenny? Han har en självklar plats i familjen och är med på varenda högtid!

Demi Lovato och Wilmer Valderrama

Demi Lovato och Wilmer Valderrama var tillsammans i nästan sex år och utåt sett verkade det som att paret var menat att vara tillsammans för resten av livet. Under tiden paret dejtade kämpade Demi med depression och missbruk och var noga att fira varje årsdag som nykter, tacka Wilmer för att han var hennes största stöttepelare i livet. Efter att paret gjort slut fick sångerskan ett återfall och tog en överdos. När Demi låg på sjukhuset satt Wilmer bredvid hennes sida, dag och natt. I dag är ex-paret väldigt goda vänner.

Foto: TT