Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kate och Lila Moss modellar ihop – se samarbetet här

11 feb, 2022 
AvElin Jonsson
lila moss som barn i mamma kate moss famn.
19-åriga Lila Moss gör, precis som sin mor Kate Moss, succé i modellvärlden.
Nu modellar mamma och dotter tillsammans. Se vackra bilden från nya boken The Fendi Set!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Lila Moss - 5 saker du kanske inte visste om modellenBrand logo
Lila Moss - 5 saker du kanske inte visste om modellen

Att Kate Moss, 48, är en av världens mest kända modeller råder det inga tvivel om. Under nittiotalet medverkade hon i otaliga kampanjer för stora varumärken och gick på catwalks för världens största designers, och Kate Moss är fortfarande verksam som modell.

Lila Grace Moss got it from her mama

I början av nollnolltalet hade Kate Moss ett förhållande med Jefferson Heck. Med honom fick hon dottern Lila Grace Moss, 19, som nu går i sin mors fotspår och är ett stort namn i modellbranschen. Lila Grace Moss debuterade redan som trettonåring när hon tillsammans med mamma Moss fick pryda omslaget av italienska Vogue, och efter det har hon arbetat för stora modehus så som Dior och Miu Miu. Efter catwalkdebuten under en modevisning i Milano för Miu Miu 2020, tackade Lila Grace Moss för att hon välkomnats upp på runwayen:

Annons

”Tack för att ni lät mig debutera på den mest drömmiga showen. Jag är besatt av både håret och sminket”, tackade Lila Grace Moss (som uppenbarligen got it from her mama) på sin Instagram efter debuten.

lila moss och mamma kate moss
Lila Moss och Kate Moss under boklanseringen av The Fendi Set på Royal Academy of Arts i London den 8 februari i år.

Lila Moss hyllas efter beslutet

I höstas kunde vi även se mamma Moss tillsammans med dottern Lila Grace Moss på samma runway. Det var under Milan Fashion Weeks special-event i september som de gick tillsammans för Fendi x Versace, som slog ihop sig för ett modesamarbete.

Annons

Även om mor och dotter inte gick hand i hand klev de fram över catwalken i matchande outfits. Och något som uppmärksammades under denna show var att Lila Grace Moss valde att ha sin insulindosa synlig på låret när hon klev fram över catwalken.

Kate och Lila Moss jobbar ihop

Och nu jobbar mor och dotra tillsammans igen. I fotografen tillika artisten Nikolai von Bismarck nya bok The Fendi Set ser vi hur Kate och Lila Moss poserar framför en spegel. Den vackra bilden osar 1800-tal och det vackra fotografiet som nästan ser målat ut hyllas av många på sociala medier.

Annons

I boken The Fendi Set kommer man även kunna ta del av flertalet fotografier på andra celebriteter, så som Bella Hadid, 25, och Cara Delevingne, 29, med flera, med flera.

Foto: TT/Instagram

Annons