Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kate Middletons oväntade PDA-kupp på röda mattan

20 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kate Middleton och prins William på BAFTA
Årets BAFTA-gala bjöd på prisutdelning för årets bästa film- och tv-prestationer och givetvis vackra kreationer på röda mattan – men även ett kungligt besök som blev en rejäl snackis!
Annons
10 unika bilder på Kate Middleton genom tidernaBrand logo
10 unika bilder på Kate Middleton genom tiderna

Under natten gästade kungligheterna Kate Middleton och prins William årets British Academy of Film and Television Arts, även kallad BAFTA-galan. Och Kate Middleton gjorde något (minst sagt) oväntat när de anlände till galans röda matta!

Kate Middletons PDA-drag med prins William

Sedan pandemin har Kate Middleton och prins William avstått från att närvara vid Storbritanniens största film- och tv-gala: BAFTA. Men i år gjorde det kungliga paret entré på galan för första gången sedan 2020. Kate uppmärksammades för sin look – en klänning signerad Alexander McQueen och budgetörhängen från Zara.

Men det var ytterligare en detalj som väckte uppmärksamhet när paret gick på röda mattan. Kate gav nämligen en liten klapp på prins Williams rumpa. Videon har delats frekvent på sociala medier och fansen har blandade reaktioner över den kungliga PDA-kuppen!

Prins William och Kate Middleton anländer till BAFTA-galan 2023
Prins William och Kate Middleton anländer till BAFTA-galan 2023

Fansens reaktioner på ”kärleks-klappen”

I kommentarsfälten menar vissa fans på att Kates gest fick paret att framstå som ett mer vanligt par.

Annons

”Kul att se dem ha lite roligt i offentligheten för ovanlighetens skull!” kommenterar ett fan på TikTok.

Samtidigt har andra fans reflekterat över hur reaktionerna hade varit om det istället var Meghan som gav Harry en klapp på rumpan.

”Så fort jag såg det här klippet tänkte jag: om Meghan gjort det där, så hade hon blivit kallad för massa olika saker och rubrikerna hade sett så annorlunda ut” kommenterar ett fan.

”Jag älskar det här, jag gör verkligen det. Men hade det varit Meghan som gett Harry en 'kärleksfull klapp' hade pressen blivit helt galna, alla hade blivit galna” kommenterar ett annat fan.

Se klippet här!

Foto: TT, Tiktok

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons