Kate Hudson om ansträngda relationen till pappa Bill – sedan 41 år tillbaka

kate hudson

Skådespelerskan Kate Hudson, 41, hyllar ofta sin älskade familj. Men bakom all kärlek finns en ansträngd relation till den biologiska pappan Bill Hudson som hon nu är redo att berätta mer om.
25 januari, 2021

Kate Hudson är en av Hollywoods största. Med filmer som Oscarsnominerade Almost Fabous och ljuvligt värmande Du, jag och Dupree har hon blivit ett namn i generna romantisk komedi och drama. På senare år har Kate liksom många andra kändisar utökat sitt varumärke med till exempel ett eget fitnessnätverk och författarskap, samt en podcast som hon driver ihop med sin bror Oliver Hudson.

Det är i denna podcast som Kate nu bestämt sig för att adressera den ansträngda relationen till pappa Bill, skriver People.

Känner inte sin pappa

”Vet du vad jag har tänkt på på sistone? Pappa”, säger Kate i ett avsnitt av podcasten Sibling Revelry.

”Jag har tänkt på våra systrar som vi inte spenderar någon tid med och vår bror – bröder. Vi har fyra syskon som vi inte spenderar någon tid med”.

Sångaren Bill Hudson och Kates mamma, skådespelaren Goldie Hawn, var ett av Hollywoods hetaste par. Deras äktenskap varade i 6 år innan Bill bröt kontakten med familjen 1982. Året därpå blev Goldie Hawn tillsammans med sin nuvarande make Kurt Russel som hon har sonen Wyatt Russel, 35, med. På Bill Hudsons sida finns två barn från ett äktenskap med Cindy Williams och en dotter från relationen med Caroline Graham. Det är dessa totalt fyra halvsyskon som Kate syftar på i samtalet med sin bror Oliver.

Har barn med tre män

”Vi har pratat så mycket om syskonrelationer och ansträngda relationer eller bra relationer – och så sitter vi här som om vi har den bästa familjen, vi är så bra och ändå låtsas vi inte om faktumet att vi har fyra andra syskon”, fortsätter Kate.

Kate själv har tre barn med tre olika pappor. I en intervju med Sunday Today utvecklar hon resonemanget kring familjens ansträngda relation till hennes pappa Bill.

”Det är ett 41 år gammalt problem. (…) Vi kände inte vår pappa och människor behöver höra att de inte är ensamma om att uppleva sådant”.

Hon säger att det enda område i livet där hon själv har höga ambitioner och förhoppningar är i relationerna med sina nära och kära.

”I övrigt låter jag saker bli som de blir”.

Källa: People

Foto: TT

LÄS MER:

Madonnas dotter Lourdes Leons hårda svar efter orden om mamman

Caitlyn Jenner om skillnaden i relationen till Kylie och Kendall

Elizabeth är Mary-Kate och Ashley Olsens okända syskon – och det finns fler!