7 (riktigt!) galna historier från kändisarnas första dejter

Kändisarna delar med sig av sina galna första dejter

Dejtinglivet kan bjuda både på succé och katastrof – även om du är en av Hollywoods största kändisar!
13 januari, 2023
Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvakt
0:56

Efter reklamen: Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvakt

(0:56)

Slå på ljud

De flesta av oss har någon gång fått uppleva en (riktigt!) pinsam dejt, något jobbigt kan ha hänt eller så klickar man bara inte med den andra personen. Trots att det kanske inte är så roligt i stunden, brukar det ändå bli ett minne för livet och något man kan skratta åt i efterhand.

Kändisarnas galna första dejter

Självklart har även en och annan kändis (om inte alla) roliga minnen att dela med sig av från sitt förflutna. Här är sju underhållande berättelser som alla från Charlize Theron till Sophie Turner och Joe Jonas fått uppleva under sitt singelliv.

1. Blake Lively och Ryan Renolds

Parets första dejt var en dubbeldejt – men inte med varandra. De tog alltså med sig andra (!) personer. Dejten tog plats ett år efter att de introducerats under inspelningen av filmen Green lantern. År 2011 började det ryktas att de dejtade och 2012 gifte sig skådisarna. Nästan elva år senare har Blake och Ryan tre döttrar ihop och älskar att driva med varandra på sociala medier.

2. Charlize Theron

I en intervju med Jimmy Kimmel berättade skådisen om en dejt hon var på i 20-års åldern. Det verkade först vara en lyckad kväll med en trevlig middag och en riktigt snygg kille. Men när han skulle skjutsa hem henne och de skulle kyssas farväl bad han henne hångla upp hans näsa. När hon då gav hans näsa en liten puss ska han ha sagt “Nej, hångla med den”, något hon (rimligt nog) inte var helt bekväm med.

3. Machine Gun Kelly och Megan Fox

Vi kan erkänna att vi inte är helt förvånade över att det här paret hade en, minst sagt, minnesvärd första dejt. De ska ha klättrat ut för en balkong och upp på ett tak, och det har sedan dess blivit ett av många äventyr som de varit på. Megan klättrade dessutom imponerande nog i klackar. I en intervju med Ellen DeGeneres berättade MGK:

"Jag såg det här taket och tänkte 'Jag brukade hänga där. Jag vill bara att du ska komma och se min värld'".

Deras andra dejt tog (självklart) plats på Bora Bora – simmandes bland hajar.

4. Billie Eilish

När sångerskan var 13 år gick hon på en biodejt med en kille som hon även delade en kyss med. Men hon tyckte inte att den mötte hennes förväntningar och hade då sagt:

"Det var inte lika magiskt som jag trodde att det skulle vara".

Efter det hade pojkens butler hämtat honom och Billie förblev ensam på biografen.

5. Ariana Grande och Pete Davidson

Pete Davidson, en numera välkänd tjejtjusare i Hollywood, berättade i en intervju att han först inte hade förstått att Ariana Grande var intresserad av honom. Sångerskan hade haft en tillställning hemma hos sig och bjudit några vänner. Pete hade dykt upp iklädd mjukisbyxor och en t-shirt. Men kvällen slutade med att komikern stannat kvar efter att alla andra hade gått hem och paret delade sin först kyss.

6. Sophie Turner och Joe Jonas

Inför deras första träff förväntade sig Sophie Turner tydligen att Joe Jonas skulle vara ett riktigt rövhål eller att hon skulle bli catfishad, och därför tog skådisen med sig sina killkompisar. Men som tur var hade han också tagit med en vän och paret hade en trevlig första dejt.

"Jag minns att vi två spenderade ett par minuter på dansgolvet, och sedan hittade vi en plats långt i ett hörn där vi bara satt och pratade...i flera timmar."

Sophie och Joe har varit gifta sedan 2019 och har en dotter ihop.

7. Dylan Sprouse och Barbara Palvins

På Dylan Sprouse och Barbara Palvins första dejt åt Barbara en tredjedel av Dylans burrito i en enda tugga och sedan bad hon om en kyss. Enligt Barbara var klockan tre på morgonen och de hade vid det laget pratat med varandra i fyra månader, så hon bestämde sig för att ta kontroll över situationen. Det verkar ha funkat eftersom paret har varit i ett förhållande sedan dess.

Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekshistoria – här är allt vi vet

Foto: TT

Se kändisarna som är lika som bär
0:57

Efter reklamen: Se kändisarna som är lika som bär

(0:57)

Slå på ljud