Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

5 kändisar som varit otrogna – och fångats på bild

04 okt, 2022 
AvEmma Castman
Kändisar som varit otrogna och avslöjats
All kärlek varar inte för evigt… Här listar vi fem tillfällen då kändisar varit otrogna – och inte kunnat förneka det då det funnits bevismaterial.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 5 tecken på att din partner är mikro-otrogenBrand logo
Video: 5 tecken på att din partner är mikro-otrogen

Kristen Stewart, Justin Timberlake och Adam Levine är tre exempel på Hollywoodstjärnor som gått över gränsen i sina relationer och varit otrogna.

Spana in ytterligare exempel nedan och ta del av uppenbara fall av vänsterprassel då personerna i fråga tagits på bar gärning!

Hollywoodstjärnor som haft kärleksaffärer och avslöjats

Justin Timberlake

Justin TImberlake

2019 spreds smygtagna bilder på Justin Timberlake och skådespelarkollegan Alisha Wainwright när de satt på en balkong och höll hand.

Annons

Justin, som är gift med skådespelaren Jessica Biel, bad om ursäkt för det inträffade och förklarade att han agerat omdömeslöst. Han poängterade även att inget hände mellan honom och motspelaren, och förklarade att han “drack alldeles för mycket” den kvällen.

Kristen Stewart

2012 avslöjades Kristen Stewart när hon var otrogen mot Robert Pattinson med Snow White and the Huntsman-regissören Rupert Sanders. De smygtagna bilderna spreds över hela världen och Kristen valde att be om ursäkt offentligt:

“Jag är djupt ledsen för den smärta och skam jag har förorsakat de som står mig nära och alla det här har påverkat“, ska Stewart har sagt i ett uttalande enligt People.

Tristan Thompson

Tristan Thompson har som bekant varit otrogen mot Khloé Kardashian upprepade gånger, bland annat 2018 när Khloé var gravid med deras dotter True. Då uppdagades det nämligen att Tristan vänstrat med Kylie Jenners bästa kompis Jordyn Woods…

Tristan och Jordyn festade hemma hos Tristan och stannade kvar över natten. Hon sågs inte lämna huset klockan 07.00 på morgonen. Tidigare otroheter har även fångats på film.

Annons

Katharine McPhee

2013 ertappades skådespelaren Katharine McPhee när hon var otrogen mot sin man Nick Cokas med Smash-regissören Michael Morris. Katharine talade sedan ut i Ocean Drive och sa att hon inte ångrade händelsen utan att hon hela tiden lär sig av sin val.

Adam Levine

@sumnerstroh

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen

♬ original sound - Sumner Stroh

Sist men inte minst Adam Levine – som förvisso aldrig har fångats på bild men haft intima DM:s som läckt ut… Det var Sumner Stroh som postade en (numera viral) TikTok-video där hon delade med sig av sin historia och berättade att hon var “ung och naiv” när hon och Levine inledde affären. I videon visar hon även upp skärmdumpar av sina konversationer med Levine.

Adam Levine, som väntar sitt tredje barn med frun Behati Prinsloo, har förnekat att affären var fysisk men medgett att han "gick över gränsen".

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons