Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

10 skådisar som varit otrogna med sina motspelare

27 jun, 2022 
AvEmma Castman
par som blivit kära på film
Kärlek på vita duken – och i verkligheten! Här listar tio skådespelarkollegor som fattade tycke för varandra när de jobbade ihop (trots att de redan var upptagna…).
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 10 skådisar som varit otrogna med sina motspelareBrand logo
VIDEO: 10 skådisar som varit otrogna med sina motspelare

Många träffar sina partners på jobbet, och så är det även i filmens värld. Problemfritt om allt går rätt till, men bekymmersamt om de inblandade inte är singlar.

Tom Cruise och Nicole Kidman samt Brad Pitt och Angelina Jolie är två exempel på par som började dejta trots att de var upptagna. Spana in fler omtalade otrohetsaffärer här!

Skådespelare som inledde kärleksaffärer på jobbet

Tom Cruise och Nicole Kidman

Tom Cruise och Nicole Kidman

En gång i tiden var Tom Cruise och Nicole Kidman ett av Hollywoods mest älskvärda par. Det många har glömt är att de träffades under inspelningen av Days of Thunder, när Tom fortfarande var gift med Mimi Rogers. Paret delade på sig inför premiären 1990 och Tom och Nicole höll ihop fram till 2001.

Annons

Andrew Garfield och Emma Stone

Andrew Garfield och Emma Stone

När Andrew Garfield och Emma Stone jobbade med inspelningen av The Amazing Spider-Man fattade de tycke för varandra. Båda var dock i relationer, men valde att avsluta dessa för att kunna vara med varandra på riktigt. Andrew och Emma höll ihop mellan 2011 och 2015.

Billy Bob Thornton och Angelina Jolie

Billy Bob Thornton och Angelina Jolie

Billy Bob Thornton och Angelina Jolie skapade stora rubriker när de började dejta. Det många missade var att Billy Bob faktiskt var förlovad med Laura Dern vid tidpunkten då paret träffades. Det sägs att Laura inte fick reda på förhållandet förrän nyheten om Billy och Angelinas Las Vegas-bröllop nådde media. Giftermålet varade mellan 2000 och 2003.

Annons

Brad Pitt och Angelina Jolie

Brad Pitt och Angelina Jolie

Ett par år senare var Angelina Jolie inblandad i ännu en omtalad kärleksaffär. Under inspelningen av Mr. & Mrs. Smith blev hon och Brad Pitt nämligen störtförälskade, något som ledde till att Brads äktenskap med Jennifer Aniston tog slut.

Rupert Sanders och Kristen Stewart

Rupert Sanders och Kristen Stewart

Många blev chockade när det framkom att Rupert Sanders och Kristen Stewart inlett en affär. Vid samma tidpunkt var Rupert nämligen gift med skådespelerskan Liberty Ross och Kristen dejtade Twilight-kollegan Robert Pattinson. Inga av paren tog sig igenom skandalen utan gick skilda vägar.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

SE OCKSÅ: 5 tecken på att du inte kan lita på din partnerBrand logo
SE OCKSÅ: 5 tecken på att du inte kan lita på din partner

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons