Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

5 kändisar som brutit kontakten med sina familjer

03 mar, 2023 
AvEmma Castman
Kändisar som brutit kontakten med sina föräldrar
Meghan Markle, Rihanna och Leighton Meester är tre exempel på stjärnor som tagit det tuffa beslutet att bryta upp med familjemedlemmar. Läs mer om känslorna kring uppbrotten här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvaktBrand logo
Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvakt

Blod är inte tjockare än vatten. I alla fall inte om du frågar Hollywoodstjärnor som Meghan Markle och Rihanna. De har nämligen båda erfarenheter av komplicerade familjerelationer som lett fram till att de valt att säga upp kontakten med sina pappor.

Kändisar med komplicerade familjerelationer

Här listar vi fler exempel på stjärnor som tagit avstånd från sina familjer – och delat med sig av sina tankar och känslor kring uppbrotten!

Meghan Markle

Meghan Markle

Relationen mellan Meghan Markle och hennes pappa, Thomas Markle, har varit vida omskriven – och fick ett abrupt slut när hertiginnan nåddes av nyheten att Thomas tagit emot pengar av media för att iscensätta bilder. Påståendet nådde Meghan strax innan bröllopet, och fick även hennes mamma Dorian Ragland att reagera.

Annons

– Han ville tjäna pengar, som förälder är det inte vad du gör. Det är inte föräldraskap, sa hon i dokumentären Harry och Meghan.

Det har nu gått flera år sedan Meghan och hennes pappa pratade, och en anledning till att hon valt att inte träffa honom är för att hon inte litar på att en eventuell kontakt skulle stanna mellan dem.

Rihanna

Rihanna

2019 stämde Rihanna sin pappa, Ronald, för att ha utnyttjat familjenamnet i syfte att tjäna pengar. De har inte varit nära varandra på flera år, och i media har hon öppnat upp om situationen.

Annons

– Det är verkligen konstigt. Jag kan inte beskriva det på något annat sätt. Du växer upp med din pappa, du känner honom och är en del av honom. Men så plötsligt gör han något så bisarrt att det inte går att släppa, säger hon och fortsätter:

– Du hör skräckhistorier om människor som går bakom ryggen på folk och gör konstiga saker, men du tänker alltid: Inte min familj. Min pappa skulle aldrig göra så mot mig.

Leighton Meester

Även Leighton Meester har komplicerade familjerelationer. 2011 stämde den före detta Gossip Girl-stjärnan nämligen sin mamma, Constance Meester, för stöld. Leighton ska ha gett henne pengar för att kunna betala för hennes brors sjukvård, men enligt domstolshandlingar, som flera amerikanska medier tagit del av, ska pengarna i stället lagts på skönhetsoperationer och andra personliga ting.

Annons

Constance Meester svarade senare med en motstämning, då hon hävdade att hon försakat allt för att stötta dottern i hennes beslut att bli skådespelerska och att Leighton brutit ekonomiska löften som hon gett. Constance sa även att Leighton attackerat henne fysiskt.

Adele

Adele

Adele har berättat att hon bröt kontakten med sin pappa, Mark Evans, redan som liten – och när hon mottog en Grammy 2017 framkom det tydligt att hon inte har mycket till övers för sin far.

Annons

Under tacktalet hyllade Adele nämligen sin manager Jonathan Dickins och beskrev honom som en fadersfigur:

– Jag är skyldig dig allt. Vi har hängt ihop i 10 år nu, och jag älskar dig som om du vore min pappa. Jag älskar inte min pappa – det är grejen – så det betyder inte mycket, men jag älskar dig som jag skulle ha älskat en pappa!

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Under flera år hade Jennifer Aniston och hennes mamma, Nancy Dow, en ansträngd relation och under tio år pratade inte alls med varandra. I intervjuer har Jennifer sagt att den infekterade relationen till stor del handlade om att hon inte var det ”perfekta” barn som Nancy Dow hade hoppats på.

– Jag blev inte det ”perfekta” barn som hon hade hoppats på och det var något som verkligen påverkade mig, den lilla flickan som bara ville bli sedd och älskad av en mamma som var för upptagen med saker som egentligen inte betydde någonting.

Jennifer har även berättat att hennes mamma var väldigt krävande och kritisk.

Artikelinspiration: Café mom

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons