Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kaia Gerber i lugg – visar nu sin nya frisyr

11 nov, 2021 
AvElin Jonsson
kaia-gerber-wolf-cut-
Wow, vilken wolf cut Kaia Gerber! Spana in modellens nya frisyr här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Kaia Gerber - 5 saker du inte visste om modellenBrand logo
TV: Kaia Gerber - 5 saker du inte visste om modellen

Kändisdottern tillika fotomodellen och skådisen Kaia Gerber (som för övrigt är en kopia av sin modellmamma Cindy Crawford) har gjort som många andra det här året. Hon har skaffat sig en variant av en wolf cut, där hennes lugg nu är klart framträdande! Sedan är frågan om det är så att hon använt sig av en så kallad clip-on-lugg, oavsett är det vrålsnyggt.

Den nya frisyren visar hon upp på sina sociala medier samtidigt som hon gör reklam för Saint Laurents nya läppbalsam, då hon är ansiktet utåt för märket. Men luggen tar utan tvekan en stor del av fokuset i filmsnutten. Luggen ramar in hennes ansikte samtidigt som det riktigt osar 70-tals glitter-rock i kombination med fransk fräschhet.

Annons
kaia gerbers nya fina lugg

Under pandemin tog sig Kaia Gerbers frisyr många former

Att skaffa sig en lugg och förnya frillan hör inte till ovanligheten för Kaia Gerber. Under pandemin valde hon att satsa på en lite blondare nyans, som senare kom att bli ännu blondare för att senare få en lättare touch av rosa i topparna (en look som hårstylisten Guido Palau hjälpte henne med). Men allt som oftast ser vi Kaia Gerber i sitt bruna hår klippt i en klassisk bob.

Kaia Gerbers karriär

1998 gifte Cindy Crawford sig med affärsmannen Rande Gerber (som hon fortfarande lever tillsammans med). Året efter, 1999, fick de sonen Presley Gerber och 2001 föddes Kaia Gerber. Och sådan mor sådan dotter: 2017 gjorde Kaia debut på catwalken för Calvin Klein. Sedan dess har 20-åringen synts modella för stora modehus som Versace, Chanel och Marc Jacobs. 2018 utnämndes hon till årets modell på Fashion Awards, 2019 var hon på omslaget av brittiska Vogue och 2021 frontar hon Celine. Bland annat. Succén är ett faktum.

Annons
Wow, vilken wolf cut Kaia Gerber! Spana in modellens nya klipp här.
Kaia Gerber i sin klassiska look.

Kaia Gerber och Jacob Elordis relation

För ett år sedan startade ryktet om att Kaia Gerber och Euphoria-skådespelaren Jacob Elordi börjat dejta, något de senare kom att bekräfta var sant på sina sociala medier med en bild där de var utklädda till det ikoniska paret Elvis och Priscilla Presley.

Nu senast man såg turturduvorna på stan var under halloween-helgen då de båda återigen var uppklädda i retro-looks kvällen till ära! Denna gång såg vi Kaia Berber som 60- och 70-tals ikonen Jane Birkin, och vi antar att Elordi här är uppklädd till ena halvan i duon: Serge Gainsbourg.

Annons
Kaia Gerber och Jacob Elordi har varit ett par i lite mer än ett år, och de båda gillar att klä upp sig på halloween.
Kaia Gerber och Jacob Elordi har varit ett par i lite mer än ett år, och de båda gillar att klä upp sig på halloween.

Innan relationen med Elordi dejtade Kaia Gerber SNL-komikern Pete Davidson samtidigt som det ryktades om att Elordi hade en fling med sin motspelare i HBO-serien Euphoria – Zendaya, något som aldrig bekräftades. Han har även tidigare varit tillsammans med sin The kissing booth-kollega Joey King.

Foto: TT/Instagram

Se också: 90-talets supermodeller – det här gör de i dagBrand logo
Se också: 90-talets supermodeller – det här gör de i dag

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons