Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kaia Gerber bekräftar förhållandet med Jacob Elordi

03 nov, 2020 
Kaia Gerber och Jacob Elordi är ett par
Kaia Gerber och Jacob Elordi har bekräftat sin romans. Paret klädde ut sig till det ikoniska paret Elvis och Priscilla Presley på Halloween – och här är bilderna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som varit tillsammans längstBrand logo
Kändisparen som varit tillsammans längst

Halloween såg helt klart lite annorlunda ut i år, men det betyder inte att det inte bjöds på en och annan ikonisk outfit på hemmaplan – så även för kändisarna. Årets stora Halloween-snackis står hypade modellen Kaia Gerber och skådespelaren Jacob Elordi för. Paret valde att bekräfta sitt förhållande genom att satsa på en minst sagt klockren paroutfit, nämligen 60- och 70-tals it-paret Elvis och Priscilla Presley.

Dejtingryktena började i september

Dejtingryktena tog fart på riktigt i september 2020 när Kaia Gerber och Jacob Elordi syntes utanför den kändistäta restaurangen Nobu i Malibu. Drygt en vecka senare syntes paret tillsammans i New York. Enligt en källa till amerikanska E! News är paret "oskiljbara" och verkar göra det mesta tillsammans, från att gymma till att gå ut och äta ihop.

– De ser väldigt glada ut tillsammans, de verkar verkligen gilla varandras sällskap och ha genuint kul ihop. De syns nästan alltid med varandra, säger en källa.

Annons

Paret sägs också ha spenderat en hel del tid med Gerbers föräldrar, den världskända supermodellen Cindy Crawford och hennes pappa Rande Gerber. Elordi var bland annat med på familjen Gerbers familjeresa i Mexiko i slutet av september.

Kaia Gerber och Jacob Elordi bekräftar sitt förhållande

Varken Gerber eller Elordi har kommenterat något rörande sitt förhållande, men tog Halloween till akt för att bekräfta förhållandet genom några smått ikoniska bilder på Instagram (som inte har gått många obemärkt förbi).

Bilden föreställer paret utklädda till den legendariska 70-talsduon tillika it-paret Elvis och Priscilla Presley. Makeupartisten Sam Visser, en 20-årig jättetalang som Gerber har jobbat med tidigare, låg bakom den ikoniska looken.

– Kaia är alltid öppen till att testa nya saker och är inte alls rädd för att lämna sin comfort zone, säger Visser.

Klär ut sig till Elvis och Priscilla Presley på Halloween

I en intervju med VOGUE berättar Visser och Charlie Le Mindu, som stod för hårstylingen, att Gerber skickade en specifik bild med looks som paret ville återskapa på Halloween.

Annons

Vanligtvis är Elvis, den legendariska musikern som än idag kallas för The King of rock'n'roll, och Priscillas bröllopsbilder ofta populära att återskapa, men Gerber och Elordi hade en annan vision – och satsade på en mer okänd look.

– Det blev lite mer av en 70-tals Presley-look snarare än 60-talskänslan, menar Le Mindu.

I bilden bär Kaia en retroinspirerad blus och vida byxor från brittiska Charlotte Knowles. Den vackra, genomgående lavendellooken är ett medvetet val då Priscilla ofta syntes i just lavendelgrå ögonskugga.

Foto: Instagram.

LÄS MER:

Dejtar Kaia Gerber och Jacob Elordi? Här är bilderna som fick oss att undra

Kaia Gerber i exklusiv intervju om favoritparfym och mamma Cindy

Här är kändisbarnen med mest följare på Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons