Julfilmerna du måste se – baserat på ditt stjärntecken

18 nov, 2020 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Last Christmas för Oxen och Ensam hemma för Kräftan. Här listar vi de bästa julfilmerna baserat på ditt stjärntecken!
Annons
8 julfilmer du inte får missa
8 julfilmer du inte får missa

Har du svårt att bestämma dig när det kommer till film? Då kan stjärnorna ha hittat lösningen för dig. Här listar vi vad du bör streama – baserat på stjärntecknet du är född i:

Väduren – The Best Man Holiday

Komedidrama från 2013. Handlar om ett gäng gamla vänner från college som återförenas över julhelgen. Trots att det har gått 15 år sedan de gick i skola tillsammans upptäcker de fort hur glömda romanser och envisa rivaliteter snabbt kan ta fyr igen.

Oxen – Last Christmas

Romantisk komedi från 2019. Utspelar sig i London och handlar om Kate som jobbar som utklädd tomtenisse i en året runt-öppen julaffär. En dag dyker Tom upp i Kates liv, men han verkar för bra för att vara sann och genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Hur ska det gå mellan dem?

Tvillingarna – Let It Snow

Romantisk komedi från 2019. Handlar om ett gäng ungdomar i den lilla staden Gracetown. En kylig julafton sveper en snöstorm in över byn – och den ställer till det rejält, både när det kommer till vänskap, kärlek och framtid.

Annons

Kräftan – Ensam hemma

Klassisk komedi från 1990. Kretsar kring åttaårige Kevin McCallister som blir kvarglömd hemma när hans familj åker på semester till Paris för att fira jul. Under tiden de är borta kommer två klumpiga inbrottstjuvar – och Kevin gör allt vad han kan för att få dem att misslyckas med sina planer.

Lejonet – A Diva's Christmas Carol

Fantasyfilm från 2000. Är en remake av Charles Dickens klassiker A Christmas Carol. Handlar om en kallhjärtad och snorkig superstjärna som får ett välbehövligt uppvaknande när tre andar plötsligt besöker henne. Tillsammans får de henne att värdesätta vänlighet och inse att framgång och pengar inte är allt.

Jungfrun – Operation Christmas Drop

Romantisk komedi från 2020. Handlar om en ambitiös assistent till en kongressledamot som plötsligt faller för en flygkapten. Problemet är att hon träffar honom när hon besöker hans flygbas – för att lägga ner den och dess luftburna jultradition.

Annons

Vågen – Almost Christmas

Dramakomedi från 2016. Den pensionerad bilmekanikern Walter är nybliven änkeman. När julen närmar sig bjuder han in sina fyra vuxna barn och resten av släkten till huset för ett traditionellt julfirande. Frågan är om alla lyckas hålla sams?

Skorpionen – The Nightmare Before Christmas

Animerad dramakomedi från 1993. Handlar om pumpakungen Jack Skellington i Halloween Town. Han har tröttnat på att inget nytt händer i hans monsterfyllda stad, och bestämmer sig för att försöka muntra upp tillvaron med ett kombinerat halloween- och julfirande.

Skytten – Elf

Komedi från 2003. Som liten kryper Buddy Hobbs av misstag in i tomtens julklappssäck och får följa med hela vägen tillbaka till tomteverkstaden på Nordpolen. Väl där blir han adopterad och uppfostrad som vilken nisse som helst. När Buddy som vuxen återvänder till sin hemstad för att leta reda på sin biologiska far är kulturkrocken ett faktum. Hur ska det gå?

Annons

Stenbocken – Grinchen – julen är stulen

Familjekomedi från 2000. Grinchen bestämmer sig för att förstöra julen i Whoville – byn där det är den största högtiden någonsin. Frågan är om Cindy Lou Who och hennes familj kan få hans hjärta att vekna?

Vattumannen – The Holiday Calendar

Dramakomedi från 2019. Handlar om en talangfull fotograf som är fast på ett tråkigt arbete när hon ärver en antik adventskalender som kanske kan förutspå framtiden – och leda henne till kärleken.

Fiskarna – The Preacher's Wife

Amerikansk dramakomedi från 1996. Utspelar sig i New York och handlar om en ängel som besöker en fattig baptistkyrka, där han hjälper pastorn och hans fru med både religiösa och äktenskapliga tvivel.

LÄS MER:

Annons