Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Josefine Jinder om hur livet förändrats sedan hon blev mamma

07 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
Josefine Jinder om hur livet förändrats sedan hon blev mamma
För snart två år sedan blev Josefine Jinder mamma till sonen Gio, och livet har efter hans födsel förändrats en hel del för artisten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Backstage med Josefine JinderBrand logo
Backstage med Josefine Jinder

För snart två år sedan blev Josefine Jinder, känd som Little Jinder, mamma till sonen Gio. I en intervju med ELLE innan sommaren berättade hon att hennes liv fått en annan mening efter att sonen kom till världen.

– Innan jag hade barn var det värsta jag visste folk som pratade om att barn är meningen med livet. Nu har jag sällat mig till den kören, och sjunger med. Väldigt högt! sa artisten då.

Har separerat från sonens pappa

Sedan en tid tillbaka har hon delad vårdnad om sonen, då hon och Gios pappa valt att gå skilda vägar. Och det svåraste med att vara förälder och separerad är just saknaden när man är ifrån varandra.

Annons

– Saknaden. För att vi är separerade. Skulden jag känner inför det. Min son kan inte ha mig hela tiden och jag kan inte ha honom, det är det värsta jag har gått igenom. Det är tungt. Trodde inte att jag skulle bry mig så mycket om att jag hade misslyckats med kärnfamiljskonstellationen. Men det gör jag, sa hon i intervju nmed ELLE då.

Så har livet förändrats efter att sonen föddes

Nu dyker Josefine Jinder upp i SVTs nya program Sommaren i Grums, där vi får följa Hanna Hellquist och hennes liv i sitt hus i Grums, där kända gäster i varje avsnitt kommer och hälsar på.

I programmet berättar Josefine hur hennes liv har förändrats sedan hon fick barn, och redan under sin graviditet upplever hon att hon tappade all sin ironi.

– Man känner sig helt avskalad, alla lager är så borta. Det är väldigt lite jag kvar. Det är jätteskönt. Men nu känner jag att det hade varit lättare socialt om jag var rolig, säger hon.

Och att hänga i sandlådan med Gio har hon inget emot, men något hon har lite svårt för i sandlådan däremot är andra föräldrar och hur det pratar med sina barn.

– Jag har inget emot det, men jag känner mig mer och mer skev. Det är ett jävla tjat på ungar hela tiden.

Foto: TT

Stilsnack med Josefine JinderBrand logo
Stilsnack med Josefine Jinder

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons