Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Josefin Dahlberg gravid – väntar barn nummer två med Josef Fares

14 nov, 2021 
AvJessica Rådne
josefin dahlberg väntar barn nummer två
Josefin Dahlberg och Josef Fares utökar familjen. Nu väntar de barn nummer två ihop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 8 saker du kanske inte visste om Josefin DahlbergBrand logo
TV: 8 saker du kanske inte visste om Josefin Dahlberg

I oktober förra året blev hälsoprofilen Josefin Dahlberg, 31, och regissören Josef Fares, 44, föräldrar till dottern Mio. Paret träffades för fem år sedan och hade en kortare romans innan de gick skilda vägar. När Josef ett par år senare uppvaktade Josefin på nytt insåg de båda att kärleken fanns kvar.

josef fares
Josef Fares gav sig inte utan fortsatte att uppvakta Josefin Dahlberg. Idag är de föräldrar till en dotter, och väntar barn nummer två ihop.

– Vi pratade mycket om relationer och vad man vill leva för liv, och i det möttes vi och insåg att vi faktiskt ville ha samma sak, har Josefin förklarat i podcasten Ofiltrerat.

Annons

Nu lever de ihop i ett hus på Ingarö i Stockholm, och väntar tillökning igen.

Visar video på magen

Det är på Instagram som Josefin avslöjar den glada nyheten. Hon har postat ett inlägg med ett videoklipp som visar hur parets dotter Mio, 1, petar med fingrarna på sin mammas mage.

”Mio klappar på lillasyster/lillebror som tydligen var väldigt taggad på att komma och joina familjen. Så tacksam och lycklig!!!”, skriver Josefin i inlägget. Kommentarsfältet har fyllts av lyckönskningar.

Josefin Dahlberg drabbades av förlossningsskada

Dottern Mio föddes 8 dagar för tidigt i en förlossning som gick snabbt, på 2,5 timme var hon ute. Josefin har tidigare berättat om förlossningsskadan där hon sprack i underlivet. Såret syddes ihop på plats men ville därefter inte ville läka som det skulle.

Annons

– När vi kom hem så var det såklart ömt mellan benen, och jag hade svårt att sitta. Vilket jag ändå hade räknat med. Jag förstod ju att jag inte skulle må precis som mig själv dagarna efter förlossningen, berättade Josefin i en Youtube-video i januari i år.

Efter en vecka fick Josefin gå tillbaka till sin barnmorska som gav besked att stygnen skulle sys om.

–Då fick jag panik, för jag hade så ont och det var så obekväm. Så allt kom över mig. Jag började gråta där hos barnmorskan och bara kände såhär: fy fan de får inte sy om mig! För det hade varit så jobbigt att gå igenom det en gång till, förklarade hon i videon.

Vill hjälpa andra i liknande sits

josefin dahlberg
Josefin Dahlberg har berättat om svårigheter hon stötte på efter sin första förlossning.

Istället fick Josefin råd för att hjälpa läkningen av de befintliga stygnen på traven.

Annons

– Det absolut jobbigaste var de tre, fyra veckorna efter förlossningen, enligt mig. På grund av stygnen och allting, har hon föklarat.

Anledningen till att Josefin öppet berättat om upplevelsen är för att kunna hjälpa och stärka andra i liknande sits.

– För mig kom det som lite utav en chock, den här tiden efter förlossningen och jag tänker att om jag berättar om det här, så kanske någon annan kan känna igen sig i det man går igenom. Eller så att man bara kan bli lite förberedd på att det kan hända.

Datum för beräknad födsel av baby nummer två är inte känt ännu.

Foto: TT, Instagram

Se också: 5 snackisar från veckan som har gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som har gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons