Johnny Depps advokat Camille Vasquez reagerar på dejtingryktet

Camille Vasquez ovh Johnny Depp.

TT
Den uppmärksammade rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard går vidare.
Flera personer på sociala medier har nu börjar undra om han har en romans med sin advokat Camille Vasquez.
22 maj, 2022
Fallet Johnny Depp och Amber Heard – detta har hänt
1:37

Efter reklamen: Fallet Johnny Depp och Amber Heard – detta har hänt

(1:37)

Slå på ljud

Förtalsrättegång mellan exparet Amber Heard och Johnny Depp börjar närma sig sitt slut. På fredag den 27 maj väntas nämligen slutpläderingen hållas. Hur lång tid det kommer att ta innan juryn fattat sitt beslut är dock oklart, och det kan ta flera veckor men kan också vara klart på några timmar.

Rättegången har följt av miljontals tittare världen över. Den har livesänts sedan starten vilket bidragit till den enorma uppståndelsen.

Romanryktet om Johnny Depp och Camille Vasquez

Det har också givit upphov till spekulationer. Bland annat om utgången och vad som egentligen stämmer, men också om Johnny Depps och en av hans advokater, Camille Vasquez.

Tidigare i veckan fick hon frågan av en papparazzifotograf som undrade hur det egentligen ligger.

– Hej Camille, folket vill veta. Dejtar du Johnny Depp? Det är över hela internet, kan du berätta hur det ligger till? Ja eller nej?

Fallet Johnny Depp och Amber Heard – detta har hänt

Camille Vasquez skrattar till när frågan kommer, men väljer att inte kommentera det hela mer än så i ett klipp som publicerats av TMZ.

Det handlar rättegången om

Johnny Depp och. Amber Heard började dejta 2012 och förlovade sig efter två år. 2015 gifte de sig, men inom ett år ansöker Amber Heard om skilsmässa från Johnny Depp med anklagelser om våld i nära relation.

Amber Heard i rättssalen.

Amber Heard i rättssalen.

TT

Depps team anklagar i den vevan Heard för att försöka dra ekonomisk vinning av skilsmässan. Senare samma år går exparet ut i ett gemensamt uttalande där de tillbakavisar respektive anklagelser, och berättar att de nått en uppgörelse.

Det hela tar dock inte slut där. 2018 publiceras en debatartikel av Amber Heard i Washington post där hon beskriver sig som en representant för kvinnor som upplevt misshandel i nära relation. Johnny Depps namn nämns inte i texten men han stämmer exfrun för förtal och en summa på 50 miljoner dollar.

Johnny Depp har också stämt den brittiska tidningen The Sun för att ha kallat honom för kvinnomisshandlare. Under den rättegången vittnar Amber Heard till tidningens fördel, och under tiden kommer nya anklagelser och vittnesmål fram från båda parter.

Depp förlorar den rättegången, och Amber Heard stämmer honom för förtal och en summa på 100 miljoner dollar.

Foto: TT