Johanna Nordströms pojkvän Adam Smedberg: Så är vår relation

25 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
Johanna Nordströms pojkvän Adam Smedberg: Så är vår relation
I den nya TV4-serien Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar följer vi Edvin Törnblom och Johanna Nordströms vardag och väg mot att sätta upp en live show.
I serien får vi också bekanta oss med Johannas pojkvän Adam Smedberg!
Annons
Så träffade Johanna Nordström sin kärlek
Så träffade Johanna Nordström sin kärlek

Johanna Nordström och Edvin Törnblom gör succé med sin podcast Ursäkta, som är en av landets mest spelade i kategorin. Nu dyker duon upp i sin egna realityserie Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar på TV4, där vi får följa dem i resan mot att skapa en live show.

Johanna nordström och Adam Smedberg är sambor

I seriens första avsnitt får vi också bekanta oss med Johanna Nordströms pojkvän Adam Smedberg. Johanna och Adam träffades förra året, när Johanna var på besök i hans dåvarande hemstad Göteborg under sin turné med showen Ring polisen. Idag bor paret ihop i Stockholm.

– Det hände ju ganska fort, får man ändå säga. Jag har ju bott själv i hela mitt liv, förutom när jag bodde hos mina föräldrar. Sen så träffade jag Adam, och han bodde ju då i Göteborg. Men jag sa att jag kommer inte att bo i Göteborg, det händer inte. Så jag har ju tvingat hit honom, kan man säga. Men jag tror att han tycker att det är kul, säger Johanna Nordström i tv-serien.

Johanna Nordströms pojkvän Adam dyker upp i Johanna & Edvin – Sveriges enda kändisar.
Johanna Nordströms pojkvän Adam dyker upp i Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar.

Adam Smedberg om relationen med Johanna Nordström

Adam Smedberg delar med sig av hur det är att vara tillsammans med Johanna Nordström, och hur det känns att vara tillsammans med en kändis.

Annons

– Det är lite skillnad från vad man är van med, att komma in i hennes vardag och anpassa sig. Att folk kommer fram och stannar Johanna på gatan och vill ta bild, det är inget som jag är van vid. Eller att folk ger blickar på det sättet, men man kommer in i det förvånansvärt snabbt. Det är mitt första förhållande, och det är över förväntan, säger Adam Smedberg om relationen med Johanna Nordström.

Johanna och Edvin har under sin tid som den uppskattade duon i poddformat varit två singlar som älskar fest, ja tills Johanna fann sin kärlek Adam.

– Jag tycker inte att jag har förändrats av att vara i en relation. Jag tror att Edvin säger annorlunda, säger Johanna Nordström med glimten i ögat.

Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar hittar ni på TV4 Play.

Foto: TV4, Instagram

Annons