Jennifer Lopez hyllas för nya frisyren

Jennifer Lopez

TT
Omslaget till det kommande numret av Allure pryds av Jennifer Lopez.
Inget konstigt med det, men det som sticker ut är hennes frisyr som fått fansen att reagera.
11 februari, 2021

Jennifer Lopez fyller 52 år i sommar, och hon håller sig fortfarande aktuell efter alla dessa år. Hon gjorde sig ju känd redan 1991 i sketchprogrammet In living color, och medverkade under -90-talet i filmer och tv-serier och blev inte mindre känd efter debutplattan On the 6, som kom ut 1999.

Det var alltså 30 år sedan karriären tog fart, och då passar det väl alldeles utmärkt att det också är Jennifer Lopez som är med på magasinet Alluers omslag när den firar 30 år i mars. Och frisyren hon har där har redan blivit en snackis.

Nya bilden får fansen att jubla

Det är nämligen så att det långa och svallande håret många associerar med J-Lo är borta. Istället är hon kortklippt. Det här visar hon själv upp på Instagram där hon delat omslaget.

Och reaktionerna har inte låtit vänta på sig.

”Är jag blind? Den här frisyren ser jättebra ut på dig, mama! OMG! Jag säger OMG!”, skriver en följare.

”Vi Jlovers har verkligen den vackraste idolen i hela vida världen”, skriver ett annat lyriskt fan, medan många nöjer sig med att enkelt konstatera:

”Queen!”

Texten på omslaget lyder:

”J.Lo – då, nu och för alltid.”

Och det är ju passande eftersom att hon fortsätter att producera. Nästa år är hon kommer hennes nästa film, den romantiska komedin Marry me, där hon spelar mot Owen Wilson. Hon har också skrivit musik till den filmen.

I år har hon hunnit med att dels lansera sitt hudvårdsmärke JLo beauty och gjort ett hyllat framträdande på Joe Bidens presidentinvigning.

J.Lo om skönhetsidealen då och nu

Förra året, innan coronapandemin tog fart, var det också Jennifer Lopez som stod för halvtidsunderhållningen på Super bowl tillsammans med Shakira.

I intervjun med Allure pratar hon bland annat om hur skönhetsidealen har förändrats under hennes tid i rampljuset.

– När jag tog plats på scenen var det liksom de smalas tid och alla var tvungna att vara pinnsmala. Det var liksom: ”Det är inte du, hur mår du över det?”, och jag ba: ”Jag mår jättebra över det, säger hon.

Jennifer Lopez säger också att det känns annorlunda nu, och att det kommer vara bättre för hennes barns generation och att skönhetsbegreppet är mer inkluderande i dag.

Bild: TT

Läs mer:

Jennifer Lopez om kampen med självhatet under äktenskapet

Jennifer Lopez berättar öppet om botax – efter anklagelserna

Så stylade kändisarna sin första röda matta som par