Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Jennifer Lopez dotter Emme uppmärksammas för klädvalet under bröllopet

23 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
Jennifer Lopez dotter Emme uppmärksammas för klädvalet under bröllopet
Jennifer Lopez såg ut som en dröm när hon för andra gången i år sa ja till sin Ben Affleck. Någon annan som också uppmärksammats för sin klädsel på bröllop nummer två är dottern Emme.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sigBrand logo
VIDEO: Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

Det har blivit bröllop gånger två för ett av 00-talets mest ikoniska kändispar. Jennifer Lopez och Ben Affleck som förlovade sig i början av 2000-talet men gick skilda vägar kort där efter, hittade tillbaka till varandra förra året. Och efter alla år isär sparas det inte på krutet.

I juli sa de ja till varandra i Las Vegas – och i helgen var det dags för bröllop nummer två! Bennifer bjöd in familj och vänner till Ben Afflecks lyxvilla i Georgia, och tillskillnad från vigseln i Vegas såg det här kalaset ut att ha varit mer noggrant planerat.

Annons

Bröllopsgästerna klädda i vitt

Page Six har publicerat de första bilderna på Jennifer Lopez otroliga brudklänning, och hon var inte den enda på plats som klädde i vitt. Det gjorde även Ben Affleck – och resten av gästerna.

Och det är heller inte endast Jlos klänning som folk nu uppmärksammat efter bröllopet. Någon som också hyllas för sitt val av kläder är hennes dotter Emme. När hon skred fram bakom sin mamma längs altaret bar hon en vit kostym, som hon matchade ihop med ett par svarta och krämvita skor i herrmodell.

Förutom sin tvillingbror Max så hade Emme i släptåget bakom brudparet sällskap av sina nya bonussyskon Samuel, Seraphina och Violet – som även de var oerhört stiliga dagen till ära.

Annons

Uppmärksammas för sin stil

Det är däremot inte första gången som Emme uppmärksammas för sin unika stil. När hon nyligen dök upp på en konsert ihop med familjen kom hon iklädd en oversized t-shirt från Nike och ett par ljust tvättade baggyjeans som hon matchade ihop med en mörkbrun manchesterskjorta, även den i en oversized modell.

Och när hon syns ute på stan i sällskap av mamma Lopez ser vi henne hålla hårt i sin egna stil.

Emme och mamma Lopez matchar i jeans ute på stan.
Emme och mamma Lopez matchar i jeans ute på stan.
Emme i sällskap av bonusbror Samuel Affleck och mamma Jennifer Lopez.
Emme i sällskap av bonusbror Samuel Affleck och mamma Jennifer Lopez.

Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: 5 bevis på att alla kändisar såg ballare ut på 90-taletBrand logo
SE OCKSÅ: 5 bevis på att alla kändisar såg ballare ut på 90-talet
Annons