Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Jennifer Garners reaktion på förlovningsryktet om Ben Affleck och J.Lo

27 mar, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Ben Affleck, Jennifer Lopez, Jennifer Garner.
Det sägs att Jennifer Lopez och Ben Affleck är nära att förlova sig igen. Afflecks ex har också nåtts av detta, och reagerar som förväntat.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Det fortsätter gå framåt i relationen mellan Ben Affleck och Jennifer Lopez. Nästan ett år efter den stora återföreningen har de flyttat ihop i Bel Air där de köpt en liten villa för 55 miljoner dollar.

Deras nya hem beräknas vara omkring 2000 kvadratmeter och har 10 sovrum, 11 badrum samt så klart trädgård och gästhus. Trevåningshuset har dessutom hela fyra kök. Villan kommer också med en egen biosalong, vinkällare, gym och infinity pool.

Pratar om att förlova sig

Och det är inte allt. Enligt Entertainment tonight kan en förlovning vara nära förestående.

– Ben och Jen längtar efter att få tillbringa resten av sina liv tillsammans och de vet att de är menade för varandra. En förlovning är på bordet och det är en pågående diskussion, säger en källa till sajten.

Annons

Ben Affleck och Jennifer Lopez var ett par i början av 00-talet, och förlovade sig 2002. Strax innan bröllopet bröt de dock upp. De har tidigare berättat att anledningen till det bland annat var den stora uppståndelsen kring dem, och att den tärde för mycket på relationen.

Det har de tagit lärdom av nu.

– De har aktivt pratat om vad som inte fungerade tidigare och de använder sig av de erfarenheterna till att stärka deras relation nu, för framtiden och för deras egen och deras familjers skull, förklarar källan.

Så reagerar Jennifer Garner

Efter uppbrottet med J.Lo träffade Affleck en ny Jennifer, skådespelaren Garner. De gifte sig 2005 och skilde sig 2018. Under den tiden fick de tre barn ihop, Violet, Seraphina och Samuel. Enligt uppgiftslämnaren har Jennifer Garner hört talas om den eventuella förlovningen.

– Jen Garner och Ben kommer bra överens. Hon förstår och stöttar Jen Lopez och Bens relation. Hon vet att Ben mår bra i det mesta och i slutändan vill hon bara det bästa för barnen och för att saker och ting ska vara så smidiga och oproblematiska som möjligt. Hon vill att alla ska vara lyckliga och ha god hälsa och hennes barn är alltid prio ett.

Foto: TT

Annons