Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Jennifer Aniston: ”Jag skulle älska ett förhållande”

10 nov, 2022 
AvEbba S. Dahlman
Jennifer Aniston berättade i veckan om de misslyckade IVF-försöken och hennes långa okända kamp för att bli gravid.
I dag känner hon en lättnad och acceptans över att inte behöva tänka på det längre.
Hon har släppt drömmen om barn, men stänger inte dörren för att träffa kärleken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se skådespelarnas första filmrollerBrand logo
Se skådespelarnas första filmroller

Den 53-åriga Vänner-skådespelaren Jennifer Aniston är en av de mest omtyckta och betydande profilerna som popkulturen sett under de senaste 30 åren. Det argumenterar en journalist som träffade Jennifer inför en ovanligt intim intervju i tidningen Allure.

Intervjun släpptes i dagarna och stjärnans uttalanden har fått många ringar på vattnet. Hon avslöjade nämligen, för första gången, hur hon kämpat för att bli gravid genom åren. Att hon genomgått flertalet misslyckade IVF-behandlingar parallellt med skvallerpressens rubriker om hur hon ”valt karriären framför familjelivet”.

Aniston huserar i ett exklusivt villaområde i västra Los Angeles till vardags. Efter många omskrivna relationer lever hon i dag som singel. Den varmaste platsen i hjärtat håller hennes tre hundar. Men finns det kanske plats för någon mer där inne?

Annons

Ja, för nu avslöjar skådespelaren att hon drömmer om att träffa kärleken på nytt.

Jennifer Aniston öppnar upp om kampen för att bli gravid: ”Gjorde IVF”

Jennifer Aniston berättade öppenhjärtigt hur hjärtskärande kampen för att få bilda en stor familj varit för henne. Medias rubriker var en extra dimension som orsakade henne smärta under den här tiden.

– När jag var runt 40 hade jag gått igenom rejält med skit, och om det inte hade varit för det så hade jag aldrig blivit den jag var ämnad att bli. Jag försökte bli gravid, säger hon i intervjun med tidningen. Hon fortsätter:

– Jag gjorde IVF, drack kinesiskt te. Ja, vad som helst! Jag försökte med allt. Jag hade gjort allt för att någon hade sagt åt mig att frysa in mina ägg. Man vet ju aldrig. Nu är jag här i dag, och tåget har gått, konstaterar hon hon.

Vidare berättar hon att hon känner en lättnad över att tiden har gått, då hon menar på att beslutet tagits åt henne och att det är skönt att inte behöva tänka på det längre. Hon har accepterat att det inte finns i stjärnorna för henne.

Se också: Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tidernaBrand logo
Se också: Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna

Jennifer Aniston: ”Jag skulle älska att gå in i ett förhållande”

Skådespelaren förklarar att media målade upp en orättvis bild av hennes gravidkamp. Något som hon tänkt mycket på under åren.

Annons

– Jag brydde mig visst bara om min karriär. Och gud förbjude att en kvinna är framgångsrik och inte har något barn. Det var därför min man lämnade, varför vi gjorde slut och avslutade vårt äktenskap, hette det. För att jag inte kunde ge honom ett barn. Allt det var lögner. Nu har jag ingenting kvar att dölja, säger hon till tidningen och syftar till äktenskapen med Brad Pitt och Justin Theroux.

Drömmer hon om att ingå äktenskap i framtiden?

– Säg aldrig aldrig, men jag har inget intresse [för att gifta mig igen], svarar Aniston när hon får frågan av tidningen.

Men det betyder inte att hon stänger dörren för kärleken. Tvärtom, så drömmer hon om att träffa någon som kan ge henne värme och trygghet.

– Jag skulle älska att gå in i ett förhållande. Vem vet? Det finns tillfällen då jag bara vill krypa ihop till en boll och säga ”Jag behöver stöd”. Det hade varit underbart att komma hem till någon, till en varm famn och säga ”Det har varit en tuff dag”, avslutar hon.

Foto: TT

Annons