Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Jennifer Aniston i ny frisyr – har klippt en kortare lugg

06 maj, 2022 
AvSaga Pettersson
Jennifer Aniston i ny frisyr – har klippt en kortare lugg
En skönhet klär i allt! Jennifer Aniston dyker nu upp i en ny kortare lugg i ett klipp på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tidernaBrand logo
Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna

Genom åren har vi sett Jennifer Aniston i många olika frisyrer. Den hon antagligen gjort sig mest känd i var när hon klädde i en av 90-talets mest berömda frisyrer, som fick namnet The Rachel efter hennes karaktär i tv-serien Vänner.

The Rachel fick ett uppsving

Och frisyren fick sig en rejäl comeback i samband med att trailern till Friends: The reunion släpptes. Ja, inte för att nutida Jennifer Aniston dök upp i frisyren, utan för att vi fick blicka tillbaka på tiden då Vänner spelades in under 90-talet. Trots att det var en enorm skara som traskade till frisören och bad om en The Rachel så är Jennifer Aniston själv allt annat än ett fan av frisyren.

Annons

– Jag älskar Chris (hennes dåvarande hårstylist reds. anm), och han är samtidigt min förbannelse eftersom han började med den där jäkla The Rachel, vilket inte var min bästa look. Hur ska jag säga det här? Jag tror att det är den fulaste frisyren jag någonsin sett, säger hon till Allure 2019.

jennifer anistons frisyr i vänner
Jennifer Aniston som Rachel Green.

Dyker upp i en ny lugg – igen

Nej, någon The Rachel lär vi inte få se henne i igen. Men i början av året dök hon faktiskt upp i en ny frisyr. Vi såg henne i en längre gardinlugg i ett inlägg på Instagram, ihop med vännen och kollegan Adam Sandler. Duon var då i full gång med att spela in Murder mystery 2, uppföljaren till mysteriekomedin från 2019.

Annons

Och nu dyker stjärnan upp i en ny lugg – igen! Den tidigare gardinluggen har klippts kortare, och på Instagram visar hon nu upp sin nya look. Även den här gången är det Adam Sandler som har äran att få stå vid hennes sida i inlägget.

I ett videoklipp ser vi hur Jennifer Aniston gör reklam för sitt LolaVie, och testar en produkt i Adam Sandlers skägg – men allt vi tänker på är hur bra hon klär i den kortare luggen!

Foto: TT, Instagram

Annons