Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Icona pop-duon Aino Jawos och Caroline Hjelts gulliga bebisbilder

10 maj, 2022 
AvSaga Pettersson
Icona pop-duons bebisbilder – blev mammor med nio dagars mellanrum
Icona pop-duon Caroline Hjelt och Aino Jawo fick barn nästan samtidigt – det skiljer nio dagar mellan kidsen. På Instagram delar de nyblivna mammorna med sig av det nya livet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Icona Pop om mammalivetBrand logo
Icona Pop om mammalivet

I 13 år har Aino Jawo och Caroline Hjelt utgjort duon Icona pop. De hänger ihop mer eller mindre hela tiden, och under 2021 blev de båda mammor åt sina första barn – med bara dagar emellan.

När duon dök upp på röda mattan ihop under årets ELLE-gala berättade de hur det kom sig att de tajmade sina graviditeter så bra med varandra.

– Det var ju inte planerat att det skulle bli så tätt. Jag tror inte jag insåg förrän efteråt hur lyxigt det är och hur svårt det är. Det är det sjukaste. Det har varit så magiskt, sa Caroline till ELLE då.

Annons

Och Aino fyllde i:

– Det har varit helt magiskt. Vi har ju spelat in vår platta i samband med att vi var gravida så när någon mådde lite illa kunde den andra steppa upp. Jag kunde inte önska mig en bättre graviditet, med min bästa vän liksom. Det är otroligt. Livet 2.0.

I år släpper Icona pop sitt första album på tio år, och drar ut och spelar live efter åren av pandemi och noll spelningar – men en stor turné får vänta till 2023, eftersom att bebisarna fortfarande är bebisar.

Icona pop-duon blev gravida nästan samtidigt

Hur kom det sig att Caroline och Aino blev på smällen samtidigt?

– Det var ju inte som att vi ringde och sa "1, 2, 3 – ligg!”, säger Caroline när duon gästar podcasten Två meter dumheter.

– Helt plötsligt satt vi hemma och det var corona, det var en ganska bra lucka.

Ja, och så av en slump råkade duon då bara bli gravida samtidigt.

– Vi var i London och lekte rövare, och tänkte att nu ska vi skriva musik, skapa och dricka bärs. Och så ba mådde vi lite pyrt, berättar de vidare i podcasten om när de insåg att de båda väntade barn.

Annons

Det är nio dagar emellan att Carolines dotter och Ainos son föddes. Men, bebisarna var innan födseln beräknade att komma till världen tätare än så.

– Vet ni vad det sjukaste är? Att våran bf var bara en dags skillnad, men jag gick över i två veckor, säger Aino.

Aino Jawo och Caroline Hjelts familjeliv

Både Aino och Caroline lever ihop med en varsin partner, som också är pappan till deras barn. På Instagram har de båda delat bebisbilder på både partners och bebis.

Annons

Aino har sin son ihop med kärleken Valdemar.

Caroline har sin dotter ihop med kärleken Yoye.

Foto: Instagram, TT

Annons