Icona Pop om livet som mammor: ”Otroligt”

02 maj, 2022 
Icona Pop på ELLE-galan 2022
Aino Jawo och Caroline Hjelt blev mammor med bara dagars mellanrum. På ELLE-galans röda matta berättar de om den lyckliga slumpen.
– Vi har ju spelat in vår platta i samband med att vi var gravida så när någon mådde lite illa kunde den andra steppa upp, säger Aino.
Annons
Icona Pop om mammalivet
Icona Pop om mammalivet

Duon Icona Pop, bestående av Aino Jawo och Caroline Hjelt, gick självklart på ELLE-galans röda matta ihop på Grand hotel i Stockholm under fredagen.

Faktum är att de båda två fick barn under 2021, med bara dagars mellanrum.

– Ikväll kommer det bli riktigt kul, mammorna på stan! utbrister Aino på röda mattan.

Icona Pop om mammalivet

Hur känns det att ha tajmat sina graviditeter?

– Det var ju inte planerat att det skulle bli så tätt. Jag tror inte jag insåg förrän efteråt hur lyxigt det är och hur svårt det är. Det är det sjukaste. Det har varit så magiskt, säger Caroline.

– Det har varit helt magiskt. Vi har ju spelat in vår platta i samband med att vi var gravida så när någon mådde lite illa kunde den andra steppa upp. Jag kunde inte önska mig en bättre graviditet, med min bästa vän liksom. Det är otroligt. Livet 2.0, fyller Aino i.

Annons

Hur är det att vara mammor då?

– Det är helt magiskt. Jag känner att jag har vuxit jättemycket som person för man har behövt göra det. Det är så kul, säger Caroline innan Aino fortsätter meningen:

– Och prioriteringar. Som artist tar man sig själv alltid i första hand och nu är det något som faktiskt är viktigare. Det är ett liv du skapar. Så för en artist...

– Skaffa barn, säger båda två högt i kör och skrattar åt att de pratar i synk.

Annons