Caroline Hjelt från Icona pop har blivit mamma

28 jul, 2021 
AvLinda Strömbäck
Caroline Hjelt med Yoye och bebisen
I våras meddelade Icona pops Caroline Hjelt och Aino Jawo att de båda väntade barn samtidigt. Nu har Caroline dotter äntligen kommit till världen!
Annons
Caroline Hjelt har blivit mamma
Caroline Hjelt har blivit mamma

Musikduon Icona Pop fick ett enormt genomslag 2012 med låten I love it. Sedan dess har de tillsammans med Avicii och Swedish House Maffia dessutom blivit en av de tre svenska artistgrupperna som någonsin sålt platinum i USA med en singel.

DJ-duon bodde nyligen i Los Angeles och har även spenderat de senaste åren på turné. Men efter corona-utbrottet har livet förflyttats från Hollywood till hemmaplan. Trots det har de berättat att livet går vidare även om man lever i en pandemi.

– Vi har blivit mer kreativa under den här tiden. Så det har inte alls varit som semester. Nu har vi istället hittat på nya sätt att nå ut till folk. Man slutar inte leva på grund av en pandemi, berättade Caroline Hjelt tidigare för ELLE.

Annons

Icona Pops gravidavslöjande

Och nu tar livet ytterligare vändningar när båda i popduon blir föräldrar!

”Nu har jag burit dej i magen under lite mer än 29 veckor. Och jag och Yoye Lapogian kan knappt bärga oss tills vi får träffa dig” skrev Caroline Hjelt i maj när hon avslöjade graviditeten på Instagram. Samtidigt som hon visade upp gravidmagen fylldes kommentarsfältet av gratulationer.

Inte nog med att popduon berättat om deras starka band till varandra tidigare då de varit bästa vänner, kollegor och bott tillsammans så blir de nu också nyblivna mammor samtidigt.

I samband med Carolines bebisbesked kom Icona Pops andra del Aino Jawo ut med ett lika glatt familjebesked. Att även hon väntade barn och att de båda hade beräknad barnafödsel i juli.

”Vårt lilla mirakel” skrev Aino på Instagram när hon avslöjade hennes och pojkvännen Valdemar Fredrikssons familjetillskott.

Nu har Carolines dotter kommit

Nu berättar Caroline på Instagram att hennes och pojkvännen Yoyes dotter äntligen har kommit.

Annons

”Hon är äntligen här!! Jag älskar min familj” skriver Caroline på sin Instagram och visar upp dottern på Yoyes bröst.

”Världens finaste” kommenterar Aino på bästa vännens Instagram.

Stort grattis Caroline och Yoye!

Foto: Instagram

Annons