Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Icona Pop-Caroline Hjelt är gravid – väntar första barnet med Yoye

04 maj, 2021 
AvElin Jonsson
ICONA POP-CAROLINE HJELT ÄR GRAVID – VÄNTAR FÖRSTA BARNET MED YOYE
Nu väntar ena halvan av popduon Icona Pop tillökning, och om allt går som det ska blir Caroline Hjelt och Yoye föräldrar till deras första barn nu i sommar! Läs Carolines första ord om graviditeten här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Caroline Hjelt har blivit mammaBrand logo
Caroline Hjelt har blivit mamma

Aino Jawo och Caroline Hjelt bildade Icona Pop för elva år sedan, och efter släppet med dunderdängan I love it 2013 fick de turnera världen runt med sin elektroniska housepop. Och numera har de världen som sin arbetsplats. Fast 2020 och pandemin kom dock att sätta käppar i hjulen, och förra året fick det fartfyllda livet i Los Angeles tillfälligt bytas ut som en vardag i Stockholm tillsammans med vänner och familj.

– Vi har blivit mer kreativa under den här tiden. Så det har inte alls varit som semester. Nu har vi istället hittat på nya sätt att nå ut till folk. Man slutar inte leva på grund av en pandemi, berättade Caroline Hjelt för ELLE i somras.

Annons

Caroline Hjelt avslöjar graviditeten

Och inte bara att ena halvan av popduon säger sig gått och blivit mer kreativ under pandemin, Caroline Hjelt meddelar att hon nu även gått och blivit gravid under pandemin!

”Nu har jag burit dej i magen under lite mer än 29 veckor. Och jag och Yoye Lapogian kan knappt bärga oss tills vi får träffa dig”, skriver vår internationella popstjärna på sina sociala medier. Inlägget får givetvis flertalet grattis-kommentarer och hyllningar.

Caroline Hjelt och sambon Yoye Lapogian

Kärleken Yoye Lapogian som hon nämner i inlägget, är trettioett år gammal och fotograf som mer än gärna visar upp bilder på Caroline, och på Caroline och Aino på sina sociala medier. Caroline Hjelt och Yoye Lapogian är sambos sedan ett par år tillbaka och bor mitt i smeten på Södermalm i Stockholm.

Caroline Hjelt kommer få en sommar-bebis

I sommarens intervju med popduon slog både Aino Jawo och Caroline Hjelt fast att de drömmer om de stora spelningarna och konserterna igen. Att stå live på scenen fattas dem.

– Alltså, törsten efter att få vara på turné. Festivalsommar. Träffa våra fans. Det är det vi drömmer om allra mest just nu. Dra på världsturné, saknade Caroline Hjelt då.

Och både enligt sommarbebisens (som ligger och bakas i magen) väntade ankomst i juli, och prognosen för pandemin, kommer det nog dröja innan de står på scen och kör live inför tusentals fans.

Foto: TT/Instagram

Annons