Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Hilary Duffs ilska efter ungdomsskärleken Aaron Carters död

11 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Hilary Duffs ilska efter ungdomsskärleken Aaron Carters död
Det har gått en vecka sedan Aaron Carter gick bort.
Snart kommer en biografi om artisten ut, och det är något som exflickvännen Hilary Duff ogillar.
Annons

Förra helgen nåddes världen av nyheten att Aaron Carter gått bort, bara 34 år gammal. Polisen hade larmats till hans hem under lördagen och artisten hittades då död i sitt badkar.

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Omständigheterna kring dödsfallet är inte klarlagt än, men TMZ har publicerat nya detaljer och hänvisar till sina poliskällor.

Det sägs att utredarna ska ha hittat flera burkar av tryckluft i både hans badrum och hans sovrum, dessutom receptbelagda piller. Tryckluftsbehållarna kan användas för att andas in luftsprejen, som annars är till för att ta bort damm från exempelvis elektronik, för att få en liknande effekt som alkohol eller droger.

Annons

Det kan också ge dödlig effekter, bland annat orsakat av syrebrist.

Hilary Duff rasar mot nya boken

Kort efter att Aaron Carters död blev känd gjordes det klart att en biografi om honom ska släppas. Det här gillas inte av bland andra Hilary Duff, som tar starkt avstånd.

– Det är väldigt sorgligt att ett förlag inom en vecka efter Aarons död så hänsynslöst kränger en bok för att kapitalisera på den här tragedin, utan att ta sig den tid som krävs för att faktagranska vad som stämmer, säger hon i ett uttalande till In touch.

– Att urvattna Aarons livshistoria med vad som verkar vara overifierad clickbait bara för att tjäna pengar är äckligt. Jag tolererar inte på något sätt att uppmärksamma något som så uppenbart är ett oinformerat och hjärtlöst försök att tjäna pengar, fortsätter hon.

Boken heter Aaron Carter: An incomplete story of an incomplete life och skrevs av Aaron Carter själv samt författaren Andy Symonds. New York Post har rapporterat om ett utdrag från boken som handlar om Hilary Duff. De dejtade till och från mellan 2000 och 2003, och enligt boken tog Aaron Carter hennes oskuld när de båda var runt 13 års ålder.

Annons

Försonades med Nick Carter innan sin död

Aaron Carters bror, Backstreet boys-artisten Nick Carter, berättar om sina känslor efter att lillebrorsan gått bort.

“Mitt hjärta är förkrossat. Även om jag och min bror hade ett komplicerat förhållande så tynade aldrig min kärlek för honom bort. Jag har alltid hållit fast vid hoppet om att han på något sätt, någon dag, skulle välja den hälsosamma banan och eventuellt hitta den hjälp som han så desperat behövde”, skriver han på Instagram.

I dagarna gick en talesperson för Aaron Carter ut och berättade att bröderna försonats strax innan det tragiska dödsfallet.

Kändisar som lämnat oss 2022Brand logo
Kändisar som lämnat oss 2022

Foto: TT

Annons