Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Nick Carters starka ord efter brodern Aarons död – bryter ihop på scenen

07 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Nick och Aaron Carter
I helgen gick artisten Aaron Carter bort, endast 34 år gammal.
Nu hedras han av sin bror Nick Carter – och hela Backstreet boys.
”Även om jag och min bror hade ett komplicerat förhållande så tynade aldrig min kärlek för honom bort”, skriver storebrorsan.
Annons
Backstreet Boys nu och dåBrand logo
Backstreet Boys nu och då

I lördags kväll larmades polisen till Aaron Carters hem i Lancaster, Kalifornien. Enligt TMZ, som var först med att rapportera om det, hittades han död i sitt badkar.

Artisten släppte sitt första album redan som nioåring, och agerade vid flera tillfällen förband till Backstreet boys, där hans bror Nick Carter spelat.

Ansökte om besöksförbud mot Aaron Carter

I ett inlägg på Instagram berättar nu brodern om den stora sorgen.

“Mitt hjärta är förkrossat. Även om jag och min bror hade ett komplicerat förhållande så tynade aldrig min kärlek för honom bort. Jag har alltid hållit fast vid hoppet om att han på något sätt, någon dag, skulle välja den hälsosamma banan och eventuellt hitta den hjälp som han så desperat behövde”, skriver Backstreet boys-artisten.

Bröderna Carter i slutet av 1990-talet.
Bröderna Carter i slutet av 1990-talet.

2019 berättade Nick Carter, 42, att han ansökt om besöksförbud mot sin bror.

“Efter Aarons allt mer oroväckande beteende och erkännande att han har tankar på och avsikter att döda min gravida fru och mitt ofödda barn hade vi inget annat val”, twittrade han då.

Annons

I Instagraminlägget fortsätter Nick att berätta om saknaden.

“Ibland vill vi skulle en förlust på någon eller någonting, men sanningen är den att beroende och mental ohälsa är de riktiga skurkarna här. Jag kommer att sakna min bror mer än vad någon av er någonsin kommer att förstå”, skriver han och avslutar:

“Jag älskar, Chizz. Nu kan du äntligen få känna den frid som du aldrig fick här på jorden... Jag älskar dig, lillebror”.

Backstreet boys hyllar Aaron Carter

Under söndagen, ett dygn efter den tragiska händelsen, gjorde Backsteet boys en konsert på O2 arena i London, och givetvis togs Aaron Carters bortgång upp.

– I kväll är våra hjärta fyllda av sorg, för vi förlorade en av våra familjemedlemmar i går. Vi skulle bara vilja tillägna en del av showen honom. Han är en del av vår familj och vi tackar er alla för all kärlek och stöd, säger sångaren Kevin Richardson, 51, medan Nick Carter står bakom honom med tårar i ögonen.

I ett klipp som delats på Twitter syns hur brodern tröstas av bandmedlemmarna medan Richardson kallar Aaron Carter för deras lillebror.

Omständigheterna till AC:s död är inte ännu inte klarlagda.

Aaron Carter blev 34 år, och lämnar efter sig sonen Prince.

Kändisar som lämnat oss 2022Brand logo
Kändisar som lämnat oss 2022

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons