Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Hilaria Baldwin om skillnaden att vara gravid vid 28 och 38

16 jul, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Familjen Baldwin
Alec och Hilaria Baldwin väntar sitt sjunde barn ihop.
Nu berättar hon om hur den här graviditeten skiljer sig från de tidigare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
VIDEO: 5 snackisar från veckan som gått

Familjen Baldwin väntar tillökning igen. Hilaria Baldwin, 38, är nämligen gravid och väntar sitt och maken Alec Baldwins, 64, sjunde gemensamma barn – inom loppet av bara nio år.

”Efter mycket upp och ned de senaste åren har vi en spännande uppdatering och en stor överraskning: en till Baldwinito kommer till hösten. Vi var ganska säkra på att vår familj var fulltalig, och vi är överlyckliga av den här överraskningen”, berättade Hilaria Baldwin i våras, och tillade:

”Jag delar med mig av stunden när vi berättade för våra barn – och som ni kan se är de superglada och förväntansfulla. Vår nya bebis är en väldigt ljus punkt i våra liv. En välsignelse och en gåva under dessa osäkra tider.”

Annons

Baldwins stora barnaskara

Alec och Hilaria Baldwin började dejta 2011 och gifte sig året därpå. I augusti 2013 föddes deras första barn, dottern Carmen Gabriela. Sonen Rafael Thomas föddes i juni 2015, och i september året efter kom deras andra son Leonardo Angel Charles. I maj 2018 kom Romeo Alejandro David och Eduardo Pau Lucas föddes i september 2020.

Känner av de tidigare graviditeterna

Nu reflekterar mamman över hur den nuvarande graviditeten skiljer sig från de tidigare – och framför allt den första.

”När jag nu går in i min sista trimeseter av graviditeten så känner jag hur min kropp börjar sakta ner. Jag älskar att träna medan jag är gravid och jag är tacksam för att mina graviditeter har tillåt mig att vara aktiv”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

SE OCKSÅ: 10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnenBrand logo
SE OCKSÅ: 10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnen

”Alla vet att alla graviditeter är olika och mycket av kontrollen måste vi släppa taget om och låta naturen göra sitt och bara lyssna på vår verklighet. Jag blev gravid med Carmen när jag var 28 år och nu är 38 när den här lilla tjejen kommer. Ålder och slitage efter så många graviditeter och barn är något som jag verkligen känner av”, skriver hon.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons