Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kylie Jenner visar sonen i ny gullig video

15 jul, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Kylie Jenner
Det är inte ofta som Kylie Jenner visar upp sitt nyfödda barn för världen.
Men nu har hon delat en video på lillgrabben.
Annons

I februari i år blev Kylie Jenner, 24, och Travis Scott, 31, föräldrar till sitt andra barn. Sonen föddes bara dagen efter att deras dotter Stormi fyllt fyra år.

VIDEO: Här är Caitlyn Jenners alla barnbarnBrand logo
VIDEO: Här är Caitlyn Jenners alla barnbarn

Först fick han namnet Wolf Webster men strax senare berättade föräldrarna att de ändrat sig.

”Vår sons namn är inte längre Wolf. Vi kände helt enkelt inte att det passade honom. Ville bara dela med mig av det eftersom jag ser ’Wolf’ överallt”, skrev mamman på Instagram story utan att dela med sig av det nya namnet.

Fina klippet på barnen

Något nytt namn har paret inte delgett än så länge. Och något ansikte på honom har de inte heller delat med sig av. Men ibland postar hon bilder på sonen ändå. Som under amerikanska morsdag tidigare i år när hon delade ett klipp med ett gäng foton från sina graviditeter och strax efter förlossningen.

Mor och dotter ute på stan.
Mor och dotter ute på stan.

Förutom bilder på sin gravidmage visar hon ett ultraljud samt ett litet klipp när hon smeker sin sons lilla hand. Hon visar då också upp en lite behind the scenes från en fotosessions med dottern Stormi.

Annons

Nya bilderna på sonen

Hon har också delat med sig av urgulliga bilder på sina barns fötter och skrev då:

”Jag skapade de små fötterna”.

Och fötterna och benen är i fokus i den senaste video på den fem månader gamla sonen. Det är ett reklamklipp för hennes nya barnkärmer som hon smörjer in de små benen. Stormi får också vara med på ett hörn, så klart.

Klippet kan du se här.

SE OCKSÅ: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom årenBrand logo
SE OCKSÅ: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

En tid efter sin andra förlossning öppnade hon upp om att det inte varit helt lätt den här gången.

– Jag vill bara säga till alla nyblivna mammor där ute att tiden efter min graviditet inte har varit lätt. Det har inte varit lätt, det har varit väldigt tufft. Den här tiden har varit lite tuffare för mig än den med min dotter. Det är inte enkelt mentalt, fysiskt eller andligt. Det är galet, berättade hon då på Instagram stories.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons