Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Heidi Klums avklädda kärleksbild med maken

24 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Heidi Klum och Tom Kaulitz
Heidi Klum och Tom Kaulitz publicerade nyligen en bild på Instagram som får oss att undra om avklädda kärleksbilder börjat bli trendigt i Hollywood? Se här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Heidi Klum – 5 saker du inte vissteBrand logo
Heidi Klum – 5 saker du inte visste

Heidi Klum och Tom Kaulitz träffades 2018, och inom loppet av ett år hade de förlovat sig. 2019 gifte sig paret på italienska Capri, och nyligen firade de fyra år som man och fru. Heidi valde att dela med sig av bilder från firandet på Instagram – där ett av fotona minst sagt sticker ut från de andra!

Heidi Klums avklädda bild med Tom Kaulitz

I ett inlägg på Instagram visar Heidi Klum upp bilder från sin och Toms bröllopsdag. Bland annat publicerade hon ett klipp där paret kysser varandra, bilder på ett rum fyllt av röda hjärtballonger, ett stort fång röda rosor och en hjärtformad tårta med texten: ”4 år” – men också en bild på Heidi och maken Tom utan kläder.

Annons

”Mitt livs kärlek” skriver Heidi Klum till inlägget.

Emily Ratajkowskis nakna bild på alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag valde även Emily Ratajkowski och komikern Eric André att göra sin relation offentlig genom att lägga upp en bild tillsammans – där de båda var nakna. På Instagram sågs Eric André liggandes naken i en soffa, och Emily Ratajkovski speglades i bakgrunden.

”Glad alla hjärtans dag!” skrev Eric André till inlägget.

Sedan bilderna publicerats har fansen reagerat på kändisarnas nya nivå av PDA-bilder. Är det något vi har missat?

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons