Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Heidi Klum om tankarna kring att skaffa ett femte barn

03 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Heidi Klum och Tom Kaulitz
Heidi Klum har sedan tidigare barnen Leni, 18, Henry, 17, Johan, 16, och Lou, 13. Nu berättar hon om tankarna kring att eventuellt skaffa ett barn till.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Heidi Klum – 5 saker du inte vissteBrand logo
Heidi Klum – 5 saker du inte visste

Nyligen gästade Heidi Klum, 49, Jennifer Hudson Show, där hon fick frågan om hon skulle kunna tänka sig att bli mamma igen – 13 år efter sitt senaste barn kommit till världen. Under en ja och nej-lek ställdes frågor till Heidi Klum och Jennifer Hudson, och när frågan om de skulle kunna tänka sig att skaffa fler barn svarade Jennifer Hudson direkt nej. Heidi Klum hade däremot ett annat svar.

– Det beror på vilken typ av dag jag har, ibland känner jag ja, ibland känner jag nej, svarade Heidi.

– Jag menar, det är en stor grej. Jag har gjort det fyra gånger, fortsatte Heidi och gestikulerade en gravidmage med sina händer.

Annons

– Jag ammade åtta månader varje gång, och sen blev jag gravid igen. Tre gånger i rad. Mina barn är liksom 18, 17, 16 och 13, sa Heidi och menade att alla barn kommit tätt inpå varandra.

– Men nu har jag väntat ett bra tag, så ja kanske, avslutade Heidi till Jennifer Hudsons förtjusning som svarade:

– Där har vi det!

Heidi Klums familj

Heidi Klum fick sitt första barn, dottern Leni 2004, med finansmannen Flavio Briatore. Dottern blev senare adopterad av Heidis dåvarande man Seal, som Heidi även har de övriga tre barnen med. 2018 träffade Heidi musikern Tom Kaulitz, 33, som hon gifte sig med året därpå. Och i en intervju med Us Weekly berättade hon om vilken fantastisk bonuspappa Tom är till hennes fyra barn.

– Det är inte lätt att bli en del av en stor familj och att plötsligt ha fyra barn. Det var helt klart lättare när de var små, varje ålder kommer med sina utmaningar, sa Heidi men berättade också att Tom lärt äldsta dottern Leni att köra bil.

– Det är så fint. Jag menar, än så länge så går allt väldigt bra.

Heidi Klum och Leni Klum 2022
Heidi Klum och Leni Klum 2022

Källa: Vanity fair, Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons