Heidi Klum om tankarna kring att skaffa ett femte barn

Heidi Klum och Tom Kaulitz

Heidi Klum har sedan tidigare barnen Leni, 18, Henry, 17, Johan, 16, och Lou, 13. Nu berättar hon om tankarna kring att eventuellt skaffa ett barn till.
03 februari, 2023
Heidi Klum – 5 saker du inte visste
0:56

Efter reklamen: Heidi Klum – 5 saker du inte visste

(0:56)

Slå på ljud

Nyligen gästade Heidi Klum, 49, Jennifer Hudson Show, där hon fick frågan om hon skulle kunna tänka sig att bli mamma igen – 13 år efter sitt senaste barn kommit till världen. Under en ja och nej-lek ställdes frågor till Heidi Klum och Jennifer Hudson, och när frågan om de skulle kunna tänka sig att skaffa fler barn svarade Jennifer Hudson direkt nej. Heidi Klum hade däremot ett annat svar.

Harper Seven är en mini-me av mamma Victoria – se nya bilden

– Det beror på vilken typ av dag jag har, ibland känner jag ja, ibland känner jag nej, svarade Heidi.

– Jag menar, det är en stor grej. Jag har gjort det fyra gånger, fortsatte Heidi och gestikulerade en gravidmage med sina händer.

– Jag ammade åtta månader varje gång, och sen blev jag gravid igen. Tre gånger i rad. Mina barn är liksom 18, 17, 16 och 13, sa Heidi och menade att alla barn kommit tätt inpå varandra.

– Men nu har jag väntat ett bra tag, så ja kanske, avslutade Heidi till Jennifer Hudsons förtjusning som svarade:

– Där har vi det!

Heidi Klums familj

Heidi Klum fick sitt första barn, dottern Leni 2004, med finansmannen Flavio Briatore. Dottern blev senare adopterad av Heidis dåvarande man Seal, som Heidi även har de övriga tre barnen med. 2018 träffade Heidi musikern Tom Kaulitz, 33, som hon gifte sig med året därpå. Och i en intervju med Us Weekly berättade hon om vilken fantastisk bonuspappa Tom är till hennes fyra barn.

– Det är inte lätt att bli en del av en stor familj och att plötsligt ha fyra barn. Det var helt klart lättare när de var små, varje ålder kommer med sina utmaningar, sa Heidi men berättade också att Tom lärt äldsta dottern Leni att köra bil.

– Det är så fint. Jag menar, än så länge så går allt väldigt bra.

Heidi Klum och Leni Klum 2022

Heidi Klum och Leni Klum 2022

Jeremy Smith/imageSPACE / MEGA

Källa: Vanity fair, Foto: TT