Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Harper Seven är en mini-me av mamma Victoria – se nya bilden

02 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Victoria Beckham och Harper Seven
Nyligen publicerade Victoria Beckham en bild tillsammans med dottern Harper Seven. På bilden syns dottern i en skräddarsydd klänning Victoria gjort till henne – och hon är mer lik sin mamma än någonsin. Se bilden här!
Annons
6 kändisbarn som inte ser ut som sina föräldrarBrand logo
6 kändisbarn som inte ser ut som sina föräldrar

Victoria Beckham har tidigare sagt att dottern Harper Seven är hennes musa, men hon är också sin mammas mini-me. Nyligen la Victoria upp en bild på 11-åriga dottern, som blir mer och mer lik sin mamma för varje dag. Se den här!

Victorias dotter Harper Seven

David och Victoria Beckhams yngsta barn, Harper Seven, har ofta jämförts med sin mamma. Victoria Beckham skrev tidigare i ett inlägg på Instagram att det är henne Harper brås på.

”Jag har ingen aning om var hon fått det från” skrev hon skämtsamt till en bild, där Harper poserar i sin mammas guldiga morgonrock från Versace.

Annons

Nya bilden på Harper Seven

Nu syns mamma dotter-duon på en ny bild, där Victoria skräddarsytt en prinsessklänning till sin 11-åriga dotter.

”Min bästa musa! Mamma älskade att göra den här klänningen till dig” skriver Victoria i ett inlägg på Instagram.

På bilden syns Harper i en cyanblå klänning utan axelband, med ett vitt, lila och blått ombre-mönster längs kjolen. Den skräddarsydda klänningen matchades även med ett par chunky sneakers och en babyblå väska.

Se bilden här!

Foto: TT, Instagram

Se kändisarna som ska gifta sig 2023Brand logo
Se kändisarna som ska gifta sig 2023

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons