Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Harrys boa och vampyrtaylor – Här är de bästa reaktionerna på Twitter från Grammygalan 2021

15 mar, 2021 
AvLouise Berglund
Meghan Thee Stallion Grammys 2021
Harry Styles boa och det faktum att Taylor Swift gjorde en Bella Swan. Och såklart de historiska vinsterna! Twitter exploderade som vanligt under Grammygalan. Här är de 10 bästa reaktionerna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Inatt, svensk tid, gick årets coronaanpassade Grammygala av stapeln i Los Angeles. Beyoncé blev historisk med sina nu 28 vinster(!) och Billie Eilish lyckades vinna trots att nya Bondfilmen som innehåller låten inte haft premiär ännu. Dessutom vann Taylor Swift en grammy för bästa album för tredje året i rad.

Här hittar du alla nattens snackisar!

Och då har jag inte ens nämnt några av framträdandena. Meghan Thee Stallion och Cardi B gick loss till låten WAP och Harry Styles dansade i läderjacka. Obs: Inte samtidigt dock! Det hade varit något extra.

Även om det ofta är stort fokus på röda mattan och vilka som vinner priser sker minst lika mycket action på Twitter. Låt oss dyka ner i de bästa reaktionerna på nattens gala tillsammans!

Beyonce och Megan Thee Stallion på Grammygalan 2021
Beyonce och Megan Thee Stallion tar emot priset i kategorin best rap song för "Savage" på grammygalan.

Grammygalan 2021: Här är de bästa reaktionerna på Twitter

1. Som vanligt hade många åsikter om artisternas val av kläder (ja, årets gala gästades endast av de nominerade). Klänningen som bars av Noah Cyrus var kanske en av de outfitsen som inte riktigt gick hem hos publiken.

Annons

2. Även Harry Styles val av outfit fick internet att twittra lite extra.

3. Efter närmare analys (läs: djupare dyk i Twitterpölen) verkade många ha svårt att sluta prata om typ allt Harry Styles gjorde.

Annons

4. Som sagt...

5. Ett ord: Gulligt!

Annons

6. Ikoniskt att Blue Ivy numera är grammyvinnare trots att hon bara är 9 år. Hon och mamma Bey tog emot priset för årets bästa video med låten Brown skin girl. Ännu mer ikoniskt blev det efter att denna selfie (groupie?) togs.

7. En annan sak man måste älska med Grammygalan är ju det faktum att det ofta är många ex i samma rum. Som Harry Styles och Taylor Swift detta år (ja, de dejtade 2012, jag har dubbelkollat).

Annons

8. Min personliga favoritspaning från kvällen är den om att folk tycker att Taylor Swift (under sitt medley) såg ut som Bella Swan när hon förvandlats till vampyr.

9. Kanske är Grammygalan egentligen bara ett stort Hunger Games?

Annons

10. Självklart är det ingen riktig Grammykväll om ingen är förbannad. Men lugn, det löste BTS-fansen. Många var rasande över att det sydkoreanska bandet blev utan vinst, trots stora framgångar under året.

Läs mer:

Grammygalan 2021: Här är alla snackisar

Grammygalan 2021: Här är bilderna från röda mattan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons