Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Harry Styles nya tatuering sägs vara hyllning till exet Olivia Wilde – se här

31 jul, 2023 
AvEmma Castman
Harry Styles nya tatuering sägs vara hyllning till exet Olivia Wilde – se här
Under en båtutflykt i vackra Italien syntes Harry Styles med en tatuering som tros vara tillägnad hans ex-flickvän Olivia Wilde. Spana in motivet här!
Annons
5 saker om Harry Styles du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

Nyligen fångades Harry Styles på bild när han spenderade dagen på en båt i vackra Bolsena i Italien tillsammans med bland annat Late Late Show-värden James Corden och Victoria's Secret-modellen Jacquelyn Jablonski.

På en av bilderna går det att skymta en tatueringenOne Direction-sångarens lår, där det ser ut att stå "Olivia" med kursiv stil. (Bläddra bland fotografierna i inlägget nedan för att se motivet).

Harry Styles har själv inte kommenterat tatueringens innebörd, och när bilderna, tagna av Page six, publicerades var fansen oeniga om betydelsen. Några var snabba med att koppla motivet till exet Olivia Wilde, medan andra refererade till One Direction-låten Olivia från 2015.

Annons

Fansen ifrågasatte också om bilderna, som togs på avstånd, ens föreställde namnet "Olivia".

"Jag kommer att leva lyckligt ovetandes om vad det är för tatueringen fram tills jag ser bilder med Ultra HD 4K-upplösning som kan bevisa att jag har fel. Jag vet nämligen att min man inte är dum nog att tatuera in någons namn", skrev en person skämtsamt på Twitter.

Därför tog det slut mellan Harry Styles och Olivia Wilde

Harry Styles och Olivia Wilde träffades i januari 2021 i samband med inspelningen av filmen Don't Worry Darling – och blev snabbt ett av Hollywoods mest omtalade par.

I november 2022 kom dock uppgifter om att stjärnorna valt att gå skilda vägar. Exakt vad som orsakade uppbrottet är inte bekräftat, men enligt uppgifter till tidningen People ska paret nått ett stadie i sin relation där distansen blivit ett problem.

– Han har varit ute på turné och ska nu fortsätta turnén utomlands. Samtidigt vill hon fokusera på sina barn och sitt jobb i Los Angeles. Så just nu är det olika prioriteringar som håller dem isär, berättade källan för sajten och fortsatte:

– Det var ett vänskapligt beslut, och de är fortfarande väldigt goda vänner.

Foto: TT

Annons