Spottdramat mellan Harry Styles och Chris Pine – det hände egentligen

Chris Pine och Harry Styles

Efter premiären av Don't worry darling reagerade fansen på en video där det ser ut som att huvudrollsinnehavaren Harry Styles spottar på sin skådespelarkollega Chris Pine. Nu har klippet blivit viralt och skapat stor uppmärksamhet på Twitter.
06 september, 2022
5 saker om Harry Styles du kanske inte visste
0:39

Efter reklamen: 5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

(0:39)

Slå på ljud

På filmfestivalen i Venedig hade nyligen filmen Don't Worry Darling premiär. En av huvudrollsinnehavarna Harry Styles var givetvis på plats, men mitt under premiären såg det ut som att han spottade på skådespelaren Chris Pine som satt bredvid. Och Twitter har blivit galna över klippet.

Britney Spears slår tillbaka efter sönernas ord om den spruckna relationen

Det virala klippet

Videon som nu blivit viral och fyllt flödet på Twitter, visar hur Chris Pine sitter i publiken på filmpremiären med en tom stol bredvid sig – reserverad åt Harry Styles. När publiken applåderar och Harry kommer för att sätta sig på sin plats bredvid Chris, stannar Chris upp och slutar applådera samtidigt som han ser väldigt förvånad ut. Pågrund av vinkeln syns det inte tydligt vad det är som faktiskt händer, vilket skapat stora spekulationer på sociala medier – och där många undrar om Harry faktiskt spottade på Chris.

Fansens reaktioner på videon

Strax efter klippet lagts ut, började skådespelarnas namn trenda på Twitter.

”Kollar på Harry Styles när han spottar på Chris Pine som om det vore Zapruderfilmen. Jag kan inte titta bort, snälla hjälp.” skriver en på Twitter, samtidigt som en annan tycker att anklagelserna mot Harry är löjliga.

”Om du tror att Harry Styles, av alla människor, skulle spotta på någon med mening, så vet du inte vem du pratar om”.

Premiären i Venedig

Premiären i Venedig

Ytterligare en video visar vad som hände

Efter att ny video publicerats med en annan vinkel av händelsen, så späddes inte spott-ryktena på ytterligare – men gjorde inte heller fansen klokare. Medan Chris tittar ner i sitt knä tyder inget på att Harry nyligen spottat om man tittar på hans ansikte. De båda verkar också prata med varandra efter Harry suttit sig tillrätta på sin plats.

Chris pINE Svarar på ryktena

Nu svarar stjärnorna på spott-ryktet och säger att det inte är sant. Enligt Chris Pines representant är ryktet helt taget ut luften.

”Det här är en löjlig historia, totalt påhittad och resultatet av en märklig illusion som uppenbart är vilseledande och därför tillåter dåraktiga spekulationer.” säger representanten i ett uttalande i Variety, som också menar att det inte finns något annat än respekt mellan de två skådespelarna.

”Den som säger något annat vill uppenbarligen skapa drama som inte existerar”.

Källa: Hollywood Life, Foto: TT, Instagram

Se skådisar och regissörer som varit i storbråk
1:03

Efter reklamen: Se skådisar och regissörer som varit i storbråk

(1:03)

Slå på ljud