Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Britney Spears slår tillbaka efter sönernas ord om den spruckna relationen

06 sep, 2022 
AvLinda Strömbäck
Britney Spears
De senaste månaderna har det uppdagats att det råder sprickor i Britneys relation till sina tonårssöner Jayden och Sean Preston. Nu svarar Britney efter att en av sönerna öppnat upp om relationen i en ny intervju.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barnBrand logo
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn

I början av augusti gick Kevin Federline ut med att hans söner tagit avstånd från sin mamma Britney Spears, bland annat pågrund av hennes avklädda bilder på Instagram. Nu slår Britney tillbaka efter exmaken och sonens nya uttalanden i media.

Jayden om relationen till Britney

Nyligen ställde Jayden Federline upp på en intervju tillsammans med sin pappa för att berätta om relationen med sin mamma. För ITV berättade han varför han valt att inte närvara vid hennes bröllop, känslorna kring hennes sociala medier och hur han ser på deras relation framöver.

– Jag tror till 100 procent att vi kan reparera vår relation. Men det kommer kräva både tid och engagemang. Jag vill att hon ska bli mer mentalt stabil och när hon blivit bättre vill jag verkligen träffa henne. Jag älskar dig, sa Jayden.

Annons

Kevin Federline om intervjun

Även Kevin Federline uttalade sig senare om varför han och sonen valt att ställa upp i intervjun:

– För att reda ut allt och berätta hur det egentligen ligger till. Jag har under större delen av mitt vuxna liv alltid vänt ryggen till när jag blivit attackerad. Men när det är mina barn som blir attackerade så kändes det nödvändigt att reda ut detta ordentligt. Jag vill att mina söner ska ha det närmsta man kan komma ett normalt liv. Det kommer göra dem till bättre personer, berättade Kevin Federline för 60 Minutes Australia.

Britneys svar på Jaydens uttalande

Nu svarar Britney på sonens intervjun och menar att Kevin och Jayden endast gjort intervjun för pengar. I ett videoklipp på sin Insta story berättade Britney om känslorna kring sonens uttalande.

– Okej Jayden, medan du undergräver mitt beteende precis som hela min familj alltid gjort med genom att säga ”jag hoppas hon blir bättre, jag ska be för henne”, så måste jag fråga: be för vad? Jag jobbar så jag kan betala av mammas advokatkostnader och hennes hem. Vill ni att jag ska fortsätta bli bättre så jag kan fortsätta betala eran pappa 40 000 dollar i månaden i underhåll? säger Britney i videoklippet.

Annons

– Eller är anledningen varför ni valt att bli fientliga nu, pågrund av att ni inte kommer få några pengar alls om två år? fortsätter Britney som menar på att sönerna snart är myndiga och inte kommer få ta del av något underhåll.

Britneys besvikelse över sönernas avståndstagande

I klippet pratar Britney också om hur hon anser att hon försökt stärka relationen med sina söner, men inte fått något tillbaka.

– Jag satt i köket och såg dig i ögonen min fina pojke, och frågade varför jag knappt får träffa er längre och föreslog även att vi borde ses oftare. Du och din bror har alltid åkt hem två timmar tidigare när ni varit här och Sean brukade bara sova när han var här, medans du satt vid pianot. Om jag inte överöst er med presenter eller haft god mat redo så har jag inte varit bra nog för er, säger Britney.

Britney Spears 2018
Britney Spears 2018

Källa: Hollywood Life, Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons