Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här går Kim Kardashian och Pete Davidson hand i hand – med Yeezys

21 nov, 2021 
AvJessica Rådne
kim kardashian
Att bära eller inte bära sitt ex kläder på en promenad med sin nya kärlek – den frågar besvarar Kim Kardashian i nytagna bilder på henne och Pete Davidson.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Kim Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
TV: Kim Kardashian – 5 saker du vill veta

Kim Kardashian, 41, och Pete Davidson, 28, blev i veckan som gick ”Instagram official” när rappstjärnan Flavor Flav postade en bild på paret ihop på sitt konto.

Nu har Kim och Pete tagit nästa steg i relationen och låtit sig fotograferas hand i hand av paparazzi.

Kim Kardashian bär exet Kanye Wests Yeezy-skor

På bilderna som tagits av kändisfotografer promenerar Kim Kardashian och den 13 år yngre Pete Davidson runt i Palm Springs, Kalifornien. Kim bär gråa baggy mjukisbyxor och en vit ärmlös body. I handen håller hon sin mobiltelefon och ned till svanken hänger hennes utsläppta hårsvall.

Pete är lika ledigt klädd. Han har en blå Calvin Klein-keps på huvudet, rutiga pyjamasbrallor av Kims eget märke Skims (japp, samma som på gruppbilden ovan!), och en stor svart t-shirt. På fötterna bär han färgglada strumpor och gympadojor av märket New Balance. Inga märkvärdiga kläder på en promenad i solskenet.

Annons

Vad som sticker ut är snarare Kims val av skor.

Twitter reagerar på Kim Kardashians Yeezys

Fans som sett bilderna har noterat att Kim bär Yeezy-dojor på fötterna. Yeezy är som bekant ett märke som Kanye West, Kims ex och pappa till hennes fyra barn, har grundat. Om det är en kärlekshandling eller en pik att bära sitt ex skor när hon går hand i hand med sin nya flamma är oklart. På Twitter reagerar fansen i vart fall.

”’OH MY GOD?????”, skriver en person.

”Att se Kim K bära Yeezys samtidigt som hon håller en annan mans hand är ondskefullt, hoppas Kanye blir arg och går och skapar ett fantastiskt album”, skriver en annan.

”Såg du Kim och Pete tillsammans? Jag hoppas att Ye inte har något emot att hon bär Yeezys. Påminner mig om när jag trodde att vi skulle vara tillsammans för alltid. Hur som helst, du behöver inte sms:a tillbaka. Berätta för din mamma att jag sa hej”, skriver en tredje.

Kysste varandra i SNL

kyssen i snl
Pete Davidson och Kim Kardashian kysser varandra under en sketch i Saturday Night Live.

Första hinten om att det fanns kemi mellan Kim och Pete fick världen när hon för en månad sedan gästade Petes humorprogram Saturday Night Live. I en sketch spelar Pete och Kim det klassiska Disney-paret Alladin och Jasmin. Deras kyss på den flygande mattan fick tittarna att börja undra och ja, sedan dess har paret synts hänga sida vid sida allt mer.

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som har gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som har gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons