Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kim Kardashian och Pete Davidsons relation är officiell på Instagram

19 nov, 2021 
AvElin Jonsson
Kim-kardashian-pete-davidson-Dejtar-
Okej okej okej...! Nu verkar det som att Kim Kardashian och Pete Davidson goes official och bekräftar att de dejtar. Detta efter det att de visat upp sig i matchande pyjamasar på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Kim Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
TV: Kim Kardashian – 5 saker du vill veta

För en månad sedan var Kim Kardashian med i det amerikanska humorprogrammet Saturday night live. I en av sketcherna var hon utklädd till karaktären Jasmine från Disney-filmen Alladin, och SNL-komikern Pete Davidson spelade just Alladin, och i en av scenerna kysser de varandra. Vilket var allt i humorns anda.

Men strax efter visade det sig att de också hänger med varandra privat. Kim Kardashian och Pete Davidson syntes då på en nöjespark tillsammans med Kourtney Kardashian och hennes fästman Travis Barker. Enligt vittnen på plats ska båda paren ha varit gosiga mot varandra, och det verkar onekligen som att de var på en dubbeldejt.

Annons
Kyssen i SNL!

Pete Davidsons stora gest till Kim

Efter detta har man även sett ekipaget på restaurangen Campania där de hade takterassen för sig själva, en New York-dejt som Pete Davidson planerat. De ska senare ha gått vidare till nattklubben Zero bond. Där säger vittnen att de var ”väldigt bekväma med varandra” och att de kysstes offentligt.

kim pete kourtney på tivoli
Berg- och dalbana i LA.

”Vänskap kan utvecklas till romantik”

När ryktena om deras roman började spridas valde en nära vän till familjen att dementera uppgifterna. Pete Davidson är nämligen god vän med Machine Gun Kelly och det är på den vägen han gått och kommit Kardashian-klanen nära.

Annons

– De hänger i samma kretsar så de kommer vara med varandra då och då. De är bara vänner som umgås, ska källan ha sagt till People.

Ännu en uppgiftslämnare bekräftar att de är vänner, men att det såklart finns chans till romans.

– Just nu är de bara vänner, men saker kan utvecklas till något mer romantiskt, säger en annan källa till Us Weekly.

Instagrambilden på Kim Kardashian och Pete Davidson

Och så till härom dagen när paret valde att ställa upp på en gemensam bild på Instagram där många nu menar att turturduvorna blivit ett par officiellt. Det är på Flavor Flavs Instagram vi får se hur Pete Davidson, Kim Kardashian och Kris Jenner myser i matchande pyjamaser på vad vi antar är ett pyjamasparty.

”Det här deras första steg i att bekräfta sin relation, och att de nu dejtar – efter Petes fina dejt i New York nyligen”, skriver bland andra Cosmopolitan.

Foto: TT/Instagram

Se också: 10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihopBrand logo
Se också: 10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihop

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons