Här dyker Ben Affleck upp i Jennifer Lopez musikvideo – 20 år sedan sist

bild ur jenny from the block

Tjugo år efter att Ben Affleck först dök upp i musikvideon till Jennifer Lopez hitlåt Jenny from the Block, gör han ett nytt gästspel i hennes senaste video Marry Me.
15 mars, 2022
TV: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år
1:34

Efter reklamen: TV: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

(1:34)

Slå på ljud

Jennifer Lopez och Ben Afflecks återupplivade kärlekssaga har värmt fansens hjärtan. Sommaren 2021 stod det klart att paret som en gång varit förlovade, hade hittat tillbaka till varandra efter 17 år i sär.

– Det är lustigt för Ben och jag var ihop och vi var så kära. Det var en av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Men samtidigt hände andra saker, som att vi blev kritiserade och det förstörde vårt förhållande från insidan och ut. Vi var bara för unga just då för att förstå vad som var det viktigaste i livet, har Jennifer Lopez sagt i Rolling Stone om det faktum att hon och Ben nu är back on track.

Precis som när de var nykära förra gången, dyker Ben Affleck nu upp i en av Jennifer Lopez musikvideor.

Så träffades Jennifer Lopez och Ben Affleck

Jennifer och Ben träffades första gången när de spelade mot varandra i den romantiska komedin Gigli från 2002. Det ska ha varit kärlek vid första ögonkastet för Jennifer som vid tillfället var gift med koreografen Cris Judd. Redan samma år tog hon ut skilsmässa och blev tillsammans med Ben.

I videon till Jennifers hitlåt Jenny from the Block som släpptes 2002, dyker kärleken Ben Affleck upp. Fansen bjuds på heta scener där Jen och Ben gosar uppe på däck på en lyxyacht.

stillbild ur jenny from the block

Ben Affleck är hands on i videon till Jennifer Lopez Jenny from the Block (2002).

Nu har tjugo år gått, och Bennifer har återuppstått. För att fira det gör Ben ett nytt gästspel i en utav flickvännens videor.

Ben Affleck i videon till Marry Me

Jennifer Lopez är just nu högaktuell som huvudrollen Kat Valdez i den romantiska komedien Marry Me. Filmen handlar om en popstjärna som blir dumpad strax innan hon ska gifta sig med sin kändiskille, och då satsar på en relation med en vanlis istället.

stillbild från marry me

Stillbild ur musikvideon till Marry Me där Ben Afflecks hand håller i Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez sjunger ledmotivet med samma titel som filmen, och det är i den musikvideon som Ben Affleck skymtar förbi.

stillbild från marry me

Pojkvännen Ben Affleck gosar ned sitt ansikte i nacken på Jennifer Lopez.

Bilderna på Ben är inte lika tydliga som sist. Fansen får inte se hans ansikte den här gången, men amerikanska medier slår fast att det är Hollywoodstjärnan som gosar med sin Jen i videon.

Om den nyvunna kärleken till Jennifer Lopez har Ben Affleck tidigare sagt:

– Jag är väldigt lycklig, det här är en väldigt lycklig tid i mitt liv, livet är fint.

Se hela videon till Marry Me med Jennifer Lopez feat. Maluma i spelaren nedan.

Källa: Cosmopolitan

Foto: Youtube, TT

Se också: Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu
1:21

Efter reklamen: Se också: Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu

(1:21)

Slå på ljud