Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Ben Afflecks ord om sin lycka efter nya relationen med Jennifer Lopez

06 okt, 2021 
AvJessica Rådne
ben affleck och jennifer lopez på röda mattan
Jennifer Lopez hittade efter en brusten förlovning tillbaka till forna kärleken Ben Affleck. Nu har han uttalat sig om första tiden i det nygamla förhållandet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Jennifer Lopez och Ben Afflecks kärlekssaga – år för årBrand logo
TV: Jennifer Lopez och Ben Afflecks kärlekssaga – år för år

Vid det här laget är sagan om hur Jennifer Lopez och Ben Affleck hittade tillbaka till varandra efter 17 år isär välkänd;

Hon bröt en två år lång förlovning med sportstjärnan Alex Rodriguez och sökte tröst hos Ben Affleck som själv nyss lämnat en relation med skådisen Ana de Armas. Jen och Ben syntes allt oftare i varandras sällskap, tills den dag för knappt en månad sedan då de klev ut på röda mattan under filmfestivalen i Venedig – hand i hand! Inför världens ögon kysstes de och ja, sedan var det bekräftat med all önskvärd tydlighet att kärleken mellan dem blossat upp på nytt.

Annons
ben affleck och jennifer lopez kysser varann
Kyssen! Ben Affleck och Jennifer Lopez annonserade sin återförening under filmfestivalen i Venedig.

I dagarna gjorde Ben Affleck ett uttalande om känslorna kring återföreningen.

Ben Affleck om sitt stora leende

Det är vid premiären av filmen The Tender Bar, i vilken Ben Affleck spelar huvudrollen, som han intervjuas av amerikanska nöjessajten Extra. Reportern påpekar att hon aldrig har sett Ben Affleck ”le så här mycket förut”.

– Jag undrar vem som kan vara anledningen till leendet? säger reportern med en tydlig hint om att kärleken till Jennifer Lopez säkert gör stjärnan extra lycklig just nu. Ben Affleck är snabb på att svara:

Annons

– Jag är väldigt lycklig, det här är en väldigt lycklig tid i mitt liv, livet är fint.

Han försöker sedan styra bort från det privata och talar istället om sin nya film, och hur glad han är över att få spela just den här rollen.

– Det här är en tidpunkt i min karriär som är förvånansvärt lyckosam, så ja, jag är lycklig, tack! säger Ben Affleck, med ett leende.

Öser beröm över Jennifer Lopez

Ben Affleck har tidigare talat om hur mycket han beundrar sin Jen. Parets gav i septembernumret av branschtidningen Adway sin första gemensamma intervju sedan återföreningen. Samtalet handlade bland annat om hur Jennifer vill inspirera kvinnor att satsa på karriären, och Ben tog till orda för att ösa beröm över henne.

Annons

– Jag har bevittnat gång på gång på gång hur färgade kvinnor kommer fram till Jennifer och talar om för henne hur hon satt ett exempel som en stark kvinna och en kvinna som lyckats och kräver sin beskärda del i affärslivet, och vad det betyder för dem, sa han, och fortsatte:

– Jennifer har inspirerat en jättestor grupp med människor att känna att de har en plats i det här landet. Det är en effekt som få människor i historien har haft, en effekt som jag aldrig kommer ha och som jag endast kan beundra från avstånd med största respekt.

Källa: Buzzfeed News,

Foto: TT

TV: Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nuBrand logo
TV: Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu
Annons