Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Jennifer Lopez utan förlovningsring efter rykten om uppbrottet från A-Rod

06 apr, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Det spekuleras i hur relationen mellan Alexander Rodriguez och Jennifer Lopez ser ut.
För en knapp månad sedan kom rapporter från amerikanska medier om att Jennifer Lopez och Alexander Rodriguez brutit sin förlovning.
De tillbakavisade ryktena, men medgav att de går igenom en tuff period i förhållandet.
Nu har J-Lo dykt upp utan sin förlovningsring!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Åtta saker du inte visste om Jennifer LopezBrand logo
Åtta saker du inte visste om Jennifer Lopez

I mitten av mars började det skrivas om att Jennifer Lopez brutit den två år långa förlovning med Alexander ”A-Rod” Rodriguez. Samtidigt delade hon en bild på Instagram där hennes ex-make Marc Anthony tröstar deras gråtande dotter Emme, vilket gjorde att fansen började spekulera i att hon var ledsen över uppbrottet.

”När de är ledsna men mamma och pappa finns där”, skrev J-Lo till bilden, samt: ”Jag älskar dig!! Så stolt över dig”.

Parets egna ord om uppgifterna

Både Jennifer Lopez och Alex Rodriguez har kommenterat uppgifterna, och i ett gemensamt uttalande till People säger de kort och gott att de ”jobbar igenom vissa saker”.

Annons

A-Rod blev också tillfrågad av en paparazzi och var då fåordig, men bekräftade att de hade saker att jobba på och sade dessutom att han inte var singel.

Några dagar efter rapporterna besökte Alex Rodriguez Jennifer Lopez i Rio San Juan, Dominikanska republiken, där hon nu spelar in action-komedin Shotgun Wedding. Bilder därifrån visar hur de kysser varandra och tycks vara väldigt kärleksfulla mot varandra.

J-Lo utan ring – vid två tillfällen

Däremot har Jennifer Lopez tagit av sig sin förlovningsring på bilderna, vilket mycket väl bara skulle kunna att ha med inspelningen att göra.

Men nu syns hon ånyo utan sig ring. Den här gången är det i magasinet In styles majnummer. Istället har hon ett smycke från Tiffany & co. på det vänstra ringfingret.

En annan detalj som fått reaktioner är att A-Rod inte uttalar sig i reportaget. Det gör däremot hennes ex-fästman Ben Affleck, som hon var förlovad med mellan 2003 och 2004.

Marc Anthony uttalar sig också tillsammans med en rad andra kollegor och vänner, som Michelle Obama.

Om avsaknaden är förlovningsringen är ett tecken på relationsstatusen är dock osäkert, eftersom hon vid tidigare fotograferingar för magasin valt att låta fingersmycket åka av.

För en dryg vecka sedan tillkännagav också Alexander Rodriguez och Jennifer Lopez att de tillsammans blivit ambasadörer för ett hälsomedelsvarumärke.

Så det verkar inte som att de valt att klippa bandet nu.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons