Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här är trailern till Sex Education 3 – då har säsongen premiär

08 sep, 2021 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Meave och Otis i den kommande säsongen av Sex education
Så, snart har Sex Education säsong tre äntligen premiär på Netflix, och förutom ett premiärdatum har vi också fått en trailer att kika på!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 saker om sex education du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om sex education du kanske inte visste

Som vi väntat! Snart börjar äntligen en ny termin på Moordale. Ja, Sex Education är tillbaka med en tredje säsong, och nu behöver vi inte alls vänta länge.

Då har Sex Education 3 premiär

Den 17 september (!) släpps den tredje säsongen av Sex Education Netflix, och vi får äntligen hänga med Otis och hans vänner igen. Det tog lite tid, eftersom att inspelningarna av säsongen blev uppskjutna på grund av covid-19. Men det som väntar på något gott...

Vad får vi se i Sex Education 3?

I Sex Education följer vi Otis Milburn, som är son till en sexterapeut, och som själv öppnar en sexklinik på sin skola för att hjälpa sina förvirrade skolkamrater. Med honom i projekt hjälpa-förvirrade-tonåringar är även Maeve, som han ja, också går och blir kär i. Okomplicerat? Inte direkt.

Eric och Otis i den kommande säsongen av Sex education
Eric och Otis i den kommande säsongen.

Så, vad kommer vi då att få se i den tredje säsongen? Eric och Adam blir officiellt ett par, Jean väntar barn och Jackson blir förälskad. Det har vi lyckats lista ut genom att titta på trailern. Ja, det finns en trailer!

Annons

Sen hoppas vi så klart att spänningen mellan Otis och Meave fortsätter. Kan de inte bara bli ihop? Hallå!

Se trailern här

Nya skådisarna i Sex Education 3

Och, vad vi också ser är nya skådisar! Jemima Kirke från Girls, är en av de som ansluter till skaran. Hon kommer att spela Hope, en ny rektor på skolan. Men Jemima Kirke är inte den enda nya som dyker upp i säsongen. Artisten Dua Saleh kommer att spela Cal, en elev som ryker ihop med den nya rektorn Hope. Vi kommer också att få se Jason Isaacs som Peter Grodd, den framgångsrika brodern till Mr. Groff.

Foto: Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons