Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här är Love is blind-paren som förlovade sig – utan att vi fick se det

22 feb, 2022 
AvSaga Pettersson
Love is blind säsong två
Är kärleken blind? Det utforskar ett gäng singlar i Netflix-serien Love is blind. Nu visar det sig att det uppstod mer kärlek i den andra säsongen än vad tittarna fick se – två till par gick nämligen förlovade ur programmet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 Netflixserier vi ser fram emot 2022Brand logo
5 Netflixserier vi ser fram emot 2022

Kan man bli kär i någon enbart baserat på dennes insida, utan att ta del utsidan? Nu har vi kunnat sträckkolla på den andra säsongen av Love is blind på Netflix, där 30 singlar ska dejta varandra – utan att få se varandra. Experimentet fungerar inte för alla, men i slutet står tolv av dem står redo att förlova sig med personen de fallit för men aldrig sett innan.

Ja, trodde vi i alla fall. Nu visar det sig att det är fler par än så som förlovat sig efter programmets slut. Något Netflix valt att inte visa.

Paren som också förlovade sig under Love is Blind

Efter tiden de tillbringat med att lära känna varandra i varsitt bås så förlovade sig även Caitlin McKee och Joey Miller, och Kara Williams och Jason Beaumont i programmet. Parens kärlekshistoria får vi istället ta del av på sociala medier.

Annons

”Att se paren träffas i båsen, bli kära i varandra och få se varandra för första gången tar mig tillbaka till då. Det ni inte fick se var att även jag fann kärleken i båset och lämnade programmet med min fästman. Joey Miller och jag hade en fantastisk sommar och höst där vi reste, träffade varandras familjer och skapade en genuin relation utan kameror och kamerateamet”, skriver Caitlin i ett inlägg på Instagram.

Joey Miller berättar i sin tur att de klickade redan under första dejten, och att deras relation blev djup väldigt snabbt, och konstaterar även han att tiden efteråt utan kameror var fantastisk.

Båda paren bröt förlovningen

Men trots det ansåg Caitlin McKee och Joey Miller senare att relationen inte skulle hålla, och bröt nyligen sin förlovning. Men ingen av de ångrar varken förlovningen eller tiden ihop.

Och på samma sätt slutade det även för Kara Williams och Jason Beaumont som också förlovade sig i programmet, till slut.

Annons

”Det har varit många som har frågat mig varför jag inte hade någon tur i båsen... ÖVERRASKNING! Kara Williams och jag gick också där ifrån som ett förlovat par!”.

Att se Kara för första gången beskriver han som ”utan tvekan den bästa känslan jag känt i mitt liv”. Men trots det bröts även deras förlovning.

”Det kommer aldrig att ta bort de känslorna och den kärleken jag kände för henne under tiden som var”, skriver han.

Därför visades inte alla relationer i Love is Blind

Nu förklarar Chris Coelen, skaparen av serien, varför de valt att inte ta med Caitlin McKee och Joey Miller, och Kara Williams och Jason Beaumonts kärleksresa i programmet. Och det handlar kort och gott om att det inte fanns tillräckligt med resurser.

– Vi har bara ett visst antal personer i teamet, begränsad budget och begränsat med tid. Det hade varit otroligt att få följa alla, men man måste välja ut de som känns som en bra grupp att följa, säger Chris Coelen.

Samma sak hände under den första säsongen av Love is blind. Det var även då två par som förlovade sig i slutet, något som tittarna inte fick ta del av. Den gången var de förlovade paren utan tv-tid Rory Newbrough och Danielle Drouin, och Westley Baer och Lexie Skipper.

Så, kanske fungerar experimentet lite väl bra?

Foto: Netflix, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons