Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

10 tankar vi alla hade under säsong 2 av Love is blind

17 feb, 2022 
AvLouise Berglund
Väntan har varit lång. Äntligen är nya säsongen av Love is blind här. ELLE:s Louise Åström har kollat – här är 10 tankar förmodligen alla hade under säsongen. Och som alltid: Spoilervarning!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nytt på Netflix i februariBrand logo
Nytt på Netflix i februari

Som med så många andra serier blev produktionen av Love is blind säsong 2 fördröjd på grund av pandemin. Men tillslut släppte Netflix den efterlängtade säsongen.

För dig som mot förmodan glömt (eller missat?!) Love is blind går realityserien ut på att singlar dejtar varandra på löpande band utan att se varandra.

Alla dejter äger rum i så kallade poddar, små utrymmen inredda med varsin soffa som är separerade med en tunn blå vägg. Inte förrän två personer fattat tycke för varandra och den ena av dem friat får de se varandra. Litet krav…?

Annons

Att se säsong två är sjukt nog jättemycket som att se säsong ett. Den innehåller till och med nästan exakt samma triangeldrama och ett par med lika chaotic energy som Amber och Barnett.

Här är 10 tankar vi alla hade när vi såg Love is blind säsong 2:

1. Var det verkligen så här många deltagare i säsong 1?!

Love is blind säsong 2
Alla tjejerna och programledarna, paret Nick och Vanessa Lachey.Foto: Netflix

I första avsnittet när alla deltagare presenteras liknar Love is blind någon typ av skolåterförening eller parad. Jag minns absolut inte att det var såhär många deltagare i första säsongen. Kanske vill skaparna garantera matchningar så att de får till en hel säsong? Tycker dock lite synd om personerna som får två sekunders airtime... Well, well. Inget frieri, ingen airtime!

Annons

2. De gyllene vinglasen är (tyvärr) tillbaka

Love is blind säsong 2 alla killarna
Skål i kritiserade guldglas!Foto: Netflix

Redan i säsong ett dök de märkliga vinglasen i metall upp (tbt till när deltagaren Jessica lät sin hund smaka på vinet och internet rasade). I säsong två är glasen tillbaka med full kraft. Tyvärr till tittarnas stora missnöje. Glasen syns så ofta i bild att folk på Twitter börjat störa sig.

3. Två dagar = tiden det tog innan alla gick runt med filtar

Mallory i Love is blind
Mallory, här utan filt!Foto: Netflix

Ni vet hur det är. Man har träffat någon ny och man anstränger sig för att se bra ut. Det fixas hår, görs lashlift och väljs outfits. Efter en viss tid blir det tofs mitt på huvudet i kombination med urtvättade mjukisbyxor. Och då menar jag inte en sån cute messy bun, där du följt Chris Appletons guide på Tiktok. Jag menar tre dagars torrschampo i håret uppsatt med en gammal scrunchie som en gång var ljusrosa. Försök inte argumentera med mig kring det! Vi alla vet att det är sant. Och Love is blind är inget undantag! Redan dag två gick en stor del av deltagarna i årets säsong runt med varsin filt.

Annons

4. Alla veterinärer är uppenbarligen inte bra killar

Deltagaren Shake i Love is blind
Doktor bodyshaming.Foto: Netflix

Att vara veterinär är väl lite av en automatisk good guy-stämpel. Någon som ägnar sina dagar åt att hjälpa djur kan väl inte vara ett as? Eller? Shake bevisar motsatsen då han bodyshamear typ alla han dejtar genom att fiska efter hur mycket de väger. Tydligen är hans krav på kvinnor att han ska kunna bära dem på axlarna under en konsert. Undrar om han har samma regel för golden retrievers? Han hjälper bara djur han kan hålla på axlarna? Utvärdera din personlighet och gör om den, tack på förhand.

Annons

5. Hur sitter Shayne egentligen?

Shayne i Love is blind säsong 2
En ovanlig bild då Shayne faktiskt använder soffans sittdel som det är tänkt.Foto: Netflix

Det finns mycket man kan säga om Shayne. Men just nu väljer jag att fokusera på det faktum att han verkar vara inkapabel till att sitta i en soffa. Han dejtar folk liggandes på golvet, upp och ner och använder soffan som fotstöd. Det är lite som att han aldrig sett en soffa i hela sitt liv. Otroligt.

6. Gör det inte Jarrette, fria inte till Mallory!

Jarette i Love is blind på Netflix
Jarette mår skit efter att ha typ friat till Mallory och hon sagt nej.Foto: Netflix

Att se Jarrette fria till Mallory var som att se en bilkrock i slowmotion. Vi tittare visste ju att hon skulle säga nej. Och kunde ana att han skulle bli jätteledsen. Aj mitt hjärta! Tycker dock det var en otrolig lösning av honom att hämta en handduk från gymmet att gråta ut i. Ska också börja med gråthandduk.

Annons

7. Shaina är denna säsongs Jessica

Love is blind säsong 2 på Netflix
Kyle och Shaina kämpar på, trots att hon inte tror på big bang.Foto: Netflix

Shayne och Shaina. Eller Shayne och Natalie. Eller Shaina och Kyle. Det är frågan. Sjukt nog påminner triangeldramat mellan Shayne, Natalie och Shaina extremt mycket om det triangeldrama som pågick mellan Jessica, Mark och Barnett i säsong ett. Mest synd är det nog egentligen om Kyle här som friar till Shaina och sen blir lämnad på paradisresan men trots det vägrar att ge upp hoppet. Jag tror tyvärr att en dålig förutsättning för deras relation är att hon vill uppfostra deras eventuella (med betoning på eventuella) barn i kristen tro medan han är ateist. Det hela blir inte bättre av att de redan innan förlovningen haft en irriterad diskussion om att hon inte tror på the big bang theory.

Annons

8. Mexiko är upplagt för obekvämt kaos

Tjejerna i Love is blind säsong 2
Dags för stelt barhäng i Mexiko!Foto: Netflix

Redan när Mallory tackar nej till Jarrettes frieri börjar man ana vad som komma skall. Och det sker. Jarrette friar istället till Iyanna. Och Mallory väljer att tacka ja till Salvadors frieri. Det här innebär att båda paren kommer ses på resan till Mexiko. *Que stela konversationer i baren*.

9. Jag hade också varit sur om jag fick ligga hemma och spy i 3 h medan min snubbe var på fest

Nick och Danielle i Love is blind säsong 2
Dålig stämning efter att Nick gått på fest medan Danielle är matförgiftad.Foto: Netflix

En av de mest relatable scenerna i Mexiko är när Nick kommer hem efter att ha träffat alla par. Samtidigt är Danielle matförgiftad och har legat på rummet och spytt i tre timmar . Han är glad och full efter shots och vill dela med sig. Storbråk uppstår när det framkommer att Daniella suttit och glott från balkongen och blir rasande över att hon verkar ha sett honom gå iväg med någon. Med risk för att låta toxic så hade jag absolut också blivit irriterad om det var jag som missat festen och istället fått krama toaletten och använda mina sista krafter till att spionera från balkongen.

Annons

10. Sluta flörta öppet med varandra framför era respektive!!!

Jarrette och Mallory i Love is blind
Om inte det här är en trånande blick så vet jag inte vad en trånande blick är!Foto: Netflix

Som erfaren Love is blind-tittare vet man att det alltid blir märklig stämning när paren får träffa varandras respektive. Årets säsong är inget undantag! Värsta stunden är nog ändå när Mallory och Jarrette har ett heart to heart i baren och han får henne att medge att hon fått fel färg på sin ring. Hon är ju en guld- och ingen silvertjej! Bara några meter bort står hennes fästman Salvador, aka good guy Sal och observerar henne fnissa och utbyta minst sagt heta blickar med killen vars frieri hon bara dagar innan tackade nej till.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons