Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här är kändisarnas Halloweenkostymer 2020

01 nov, 2020 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Trots den pågående pandemin gick Hollywoodstjärnorna helhjärtat in för Halloween – precis som vanligt. Här är bilder på några av årets mest träffsäkra looks!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Heidi Klums spektakulära Halloweenkostymer genom årenBrand logo
Se Heidi Klums spektakulära Halloweenkostymer genom åren

Även om årets Halloweenfirande såg annorlunda ut jämfört med tidigare lyckades flera kändisar skapa stämning ändå. Från Carole Baskin till Rödluvan – här är bilder på Hollywoodstjärnornas kostymer:

Kylie Jenner

Kardashian-systern Kylie Jenner satsade stort i år och överraskade sina fans med hela tre kostymer. Den ena föreställde en av karaktärerna i tv-serien Power Rangers, den andra var ett nostalgiskt återskapande av en av hennes barndomsdräkter tillsammans med syster Kendall och den tredje var en tolkning av en kungskobra.

CHRISSY TEIGEN OCH JOHN LEGEND

Hollywoods älsklingspar, Chrissy Teigen och John Legend, klädde ut sig till den vita svanen i baletten Svansjön, respektive Spindelmannen.

Heidi Klum med familj

Halloween är Heidi Klums högtid – och även om hennes årliga fest blev inställd satsade hon stort ändå. Tillsammans med sin familj gjorde hon en Halloweenfilm där man bland annat fick se henne utklädd till en anslagstavla och ett överkast – allt för att smälta in i husets miljö och komma undan de läskiga mumierna.

Annons

Kim Kardashian

Kim Kardashian klädde ut sig till Carole Baskin, känd från Netflix-dokumentären Tiger King. Medan Jonathan Cheban, Kims vän, spelade rollen som Joe Exotic och hennes fyra barn var små tigrar.

Ciara

Artisten Ciara klädde ut sig till sin kollega Cardi B. På några av bilderna som Ciara har delat är även Cardi B:s son Future med.

Cardi B

Cardi B klädde inte ut sig till Ciara – utan Medusa med lång och slingrande ormkropp.

Victoria och David Beckham

Paret Victoria och David Beckham syntes i en svart långklänning och en clownmask, samt en svart tröja med pumpa-mönster, vampyrtänder och hatt.

Celine Dion

Celine Dion blev häxa, och i sin text på Instagram valde hon att ta tillfället i akt och uppmana sina följare att ta det lugnt och vara försiktiga.

Drew Barrymore

När Drew Barrymore ledde sin talkshow The Drew Barrymore Show var hon utklädd till den goda häxan Glinda från Trollkarlen från Oz.

Bella Thorne

Bella Thorne klädde ut sig till Rödluvan, och i sin text på Instagram skrev hon humoristiskt ”farmor godkänner inte min outfit”.

Foto: Skärmdumpar från Instagram

LÄS MER:

Kylie Jenners oväntade hårförändring för tankarna till 80-talet

Kylie Jenners Halloweenkostymer genom åren

Kim Kardashians bästa halloweenkostymer – genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons