Här är första trailern till Netflix-serien Kärlek & Anarki

Här är första trailern till Netflix-serien <em>Kärlek &amp; Anarki</em>

I början av november har Netflix andra svenska originalserie premiär – Kärlek & Anarki av Lisa Langseth. Se trailern till den här!
12 oktober, 2020
5 fakta om serien Kärlek & Anarki
Slå på ljud

För drygt ett år sedan kom nyheten att Netflix beställt en ny svensk originalserie – nämligen Kärlek & anarki. En dramakomedi regisserad av Lisa Langseth och producerad av FLX, samma produktionsbolag som låg bakom succén Störst av allt.

– Detta har varit mitt drömprojekt under många år. Efter att ha arbetat med den här historien hemma på min kammare är jag så otroligt glad över att få se den komma till liv tillsammans med ett fantastiskt team. Jag har världens bästa jobb, sa Lisa Langseth i ett pressmeddelande när nyheten kom.

Den 4:e november är det dags för premiär – och nu har äntligen seriens första trailer släppts!

Det handlar Kärlek & Anarki om

Kärlek och Anarki består av åtta avsnitt, och berättelsen kretsar kring Sofie (Ida Engvoll) – en karriärsdriven konsult och gift tvåbarnsmamma.

När Sofie får i uppdrag att modernisera ett gammalt anrikt bokförlag träffar hon den yngre it-teknikern Max (Björn Mosten), och en oväntad lek tar vid. I smyg börjar Sofie och Max utmana varandra att göra saker som ifrågasätter de sociala normerna. Leken börjar oskyldigt, men blir allt mer vågad och riskabel.

I rollerna syns Ida Engvoll, Björn Mosten, Björn Kjellman, Gizem Erdogan, Reine Brynolfsson, Johannes Bah Kuhnke, Lars Väringer, Elsa Ageman Reiland, Benjamin Shaps, Malin Levanon, Fredrik Hammar, Ejke Blomberg, Carla Sehn och Ruben Lopez.

Foto: Netflix

LÄS MER:

Allt du behöver veta om Big Little Lies säsong tre

Coyote Ugly firar 20 år – så gick det för skådespelarna efter filmen

Grey's Anatomy hyllar räddningspersonal i ny säsongstrailer – se den här