Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Här är första bilderna från Sex Education säsong 3

02 dec, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Tanyas privata bilder från inspelningen av Sex Education säsong 3, beräknad premiär 2021.
Nästa år är den omtalade Netflix-serien Sex Education tillbaka med en en tredje säsong, och så sent som september startade inspelningarna. Här är första bilderna från nya säsongen!
Annons
Nytt på Netflix i decemberBrand logo
Nytt på Netflix i december

Inspelningarna för Sex Education säsong 3 är igång efter att de skjutits upp på grund av coronaviruset i våras. Nästa år 2021 (det vill säga väldigt snart), kommer vi äntligen att få följa gänget på Moordale Secondary igen. Vad vi kommer att få se i den kommande säsongen av den populära serien är än så länge ganska oklart. För Netflix-serien har ännu inte gett några direkta hintar om vad som komma skall.

Bilder från inspelningen tagna av Tanya Reynolds

Men nu visar streaming-tjänsten stolt upp ett par bilder från den pågående inspelningen. Bilderna är tagna av showens egna Tanya Reynolds (som spelar Lily Iglehart) och visar hur Ncuti Gatwa (Eric) sitter och chillar i en soffa samtidigt som han läser igenom manuset, och hur Patricia Allison (Ola) sitter på en bit gräs i solen!

Tanya Reynolds delar med sig av ett fint brev

Lily har satt datum på bilderna och avslutat bild-spelet med ett ur-gulligt meddelande till alla trogna fans (som just nu sitter som på nålar och väntar på säsong 3!).

Annons

”Hey det är jag som är Tanya Reynolds och det är jag som spelar Lily i Sex Education. Jag gillar att ta bilder under tiden som vi spelar in. Och nu ville jag dela ett par bilder som visar hur det ser ut bakom kameran med er. Det kommer komma fler ju mer vi filmar... Ta hand om er små aliens. Xxx”.

Nya skådisarna Jemima Kirke, Dua Saleh och Jason Isaacs

Girls-stjärnan Jemima Kirke, som i HBO-serien Girls spelade rollen som Jessa, är en av de nya skådisarna i Sex Education säsong 3. Hon kommer att spela Hope, en ny rektor på skolan. Och Jemima Kirke är inte den enda nya som dyker upp i säsongen. Artisten Dua Saleh kommer att spela Cal, en elev som ryker ihop med den nya rektorn Hope. Vi kommer också att få se Jason Isaacs som Peter Grodd, den framgångsrika brodern till Mr. Groff.

Det är på Twitter som Netflix själva presenterar de nya skådespelarna, och tittarna som dykt upp bland kommentarerna i kommentarsfältet därtill verkar inte missnöjda.

”Jag längtar så efter det här, Jemima var briljant i Girls, skriver en och en annan skriver: ”Jag älskar Dua, en av mina favoritartister! Det här gör mig så glad”.

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons