Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Här är alla nya skådespelare i Sex Education säsong 3

25 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
HÄR ÄR ALLA NYA SKÅDESPELARNA I SEX EDUCATION SÄSONG 3
Nästa år är den omtalade Netflix-serien Sex Education tillbaka med en ny säsong, och så sent som förra veckan startade inspelningarna. Nu avslöjar Netflix att vi kommer att få bekanta oss med flera nya ansikten i den tredje säsongen!
Annons
10 serier med högsta betyg på IMDbBrand logo
10 serier med högsta betyg på IMDb

Förra veckan kom det glada beskedet – inspelningarna för Sex Education säsong 3 är igång efter att de skjutits upp på grund av coronaviruset i våras. Nästa år, 2021, kommer vi äntligen att få följa gänget på Moordale Secondary igen. Vad vi kommer att få se i den kommande säsongen av den populära Netflix-serien har produktionen ännu inte gett oss några hintar om. Men vi kan anta (och hoppas) att spänningen mellan Meave och Otis fortsätter.

Hur ska det gå för Otis och Meave?

Något vi däremot fått reda på är att tre nya karaktärer kommer att dyka upp i säsong 3!

Nya skådisarna i Sex Education säsong 3

Girls-stjärnan Jemima Kirke, som i HBO-serien Girls spelade rollen som Jessa, är en av de nya skådisarna i Sex Education säsong 3. Hon kommer att spela Hope, en ny rektor på skolan. Men Jemima Kirke är inte den enda nya som dyker upp i säsongen. Artisten Dua Saleh kommer att spela Cal, en elev som ryker ihop med den nya rektorn Hope. Vi kommer också att få se Jason Isaacs som Peter Grodd, den framgångsrika brodern till Mr. Groff.

Våra favorittjejer från Girls – Allison, Jessa, Hannah och Shoshanna!

Det är på Twitter som Netflix själva presenterar de nya skådespelarna, och tittarna som dykt upp bland kommentarerna i kommentarsfältet därtill verkar inte missnöjda.

”Jag längtar så efter det här, Jemima var briljant i Girls, skriver en och en annan skriver: ”Jag älskar Dua, en av mina favoritartister! Det här gör mig så glad”.

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons