Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Millie Bobby Brown avslöjar detaljer om Stranger Things 4

24 sep, 2020 
AvElin Jonsson
Millie Bobby Brown om Enola Holmes och Stranger Things 4 på Netflix.
Den unga skådespelaren Millie Bobby Brown är just nu aktuell med Netflix-filmen Enola Holmes, och i en stor intervju avslöjar hon nu små detaljer om den kommande och fjärde säsongen av succéserien Stranger Things.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här gör barnen från Harry Potter-filmernaBrand logo
Det här gör barnen från Harry Potter-filmerna

I Netflix-succén Stranger Things spelar Millie Bobby Brown, 16, karaktären Eleven, en flicka på rymmen från ett laboratorium och sin egen far som utfört hemska experiment på henne eftersom hon besitter otroliga och övernaturliga krafter.

Millie Bobby Browns rollprestation har hyllats stort och hon spås en lysande framtid i Hollywood. Sin unga ålder till trots har hon redan hunnit med en rad andra tv- och filmproduktioner.

Millie Bobby Brown är initiativtagaren till Enola Holmes

Nu är Millie Bobby Brown återigen aktuell, denna gång i Netflix-filmen Enola Holmes där hon spelar Sherlock Holmes smarta lillasyster. Filmen är baserad på den första av Nancy Springers böcker om Enola Holmes.

Och Millie Bobby Brown spelar inte bara huvudrollen i filmen – hon är även initiativtagaren till filmen och producent.

– Efter att jag läst boken av Nancy Springer fick jag en otroligt bra magkänsla att jag bara ”Hur kan vi få till det här, hur kan det här bli film?”, säger den unga skådespelaren till Vogue.

Annons

Sedan var det hennes ”otroliga pappa” som såg till att sjösätta idéen om att göra denna ungdomsbok till film genom att peppa Millie som då tog idéen till filmbolaget Legendary Pictures.

– Där förklarade jag att den här historien verkligen måste berättas. Jag tror inte att jag själv sett en ung kvinnlig brittisk huvudroll i en film tidigare. Eller såklart vi har ju Hermione från Harry Potter, men hon var ju inte huvudrollen. Nu ville jag skapa något som skulle inspirera unga tjejer, säger hon och poängterar att den hon med den här filmen ska få ”unga tjejer att stå upp för sig själva och vad de tror på”.

Genom hela arbetet med filmen Enola Holmes var Mille Bobby Brown involverad i allt från castingen till arbetet med manuset.

– Jag satt på ett kontor liksom. Jag hade aldrig suttit på ett kontor innan, skrattar hon.

Stranger Things 4-inspelningarna på paus

I intervjun blir hon även utfrågad om den kommande säsongen av Stranger Things, som förväntas ha premiär nästa år. Men på grund av rådande pandemi pausade man produktionen i mars, och än idag ligger produktionen på is.

– Ja, jag vill att alla ska vara friska och hälsosamma, men så fort vi kan se till att produktionen är trygg kommer vi att börja jobba igen. Netflix är otroligt noga och uppmärksamma va gäller det där. Så jag är säker på att dom kommer meddela oss när tiden för fortsatt inspelning är rätt.

Foto: TT

LÄS MER:

Heidi Klums dotter Leni har vuxit upp – så ser hon ut i dag

High school musical-skådisen Ashley Tisdale är gravid

Victoria Beckham syr minikopia från catwalken till dottern Harper

Annons