Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här är de nya skådespelarna i Emily in Paris säsong 3

20 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
I december kommer den tredje säsongen av Emily in Paris. Nu avslöjar Netflix två nya personer i den kommande säsongen. Här är detaljerna om de nya karaktärerna!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 saker du vill veta om Lily CollinsBrand logo
6 saker du vill veta om Lily Collins

Snart har äntligen säsong 3 av succéserien Emily in Paris premiär på Netflix. Förra säsongen slutade med en cliffhanger där Lily Collins karaktär Emily inte vet om hon ska stanna i Paris eller åka tillbaka till Chicago. Men den 21 december i år får vi reda på svaret!

I den kommande säsongen får vi följa en rad numera välbekanta ansikten från tidigare säsonger, men det kommer även dyka upp några nya namn som kan röra om i grytan.

De nya skådespelarna i säsong 3

Vad vore Emily in Paris utan Lily Collins? Nej, serien hade nog inte varit sig lik och som tur får vi se henne och även vännerna Ashley Park och Camille Razat i den säsong 3.

Ett nytt ansikte i den kommande säsongen avslöjar Netflix är Paul Forman som spelar prinsen Nicolas de Leon, och beskriver honom:

”Nicolas De Leon verkar leva ett underbart liv, men även om familjenamnet är en oändlig källa till rikedom, status och tillgång åtföljs det av ett förkrossande tryck att bevisa att han är mer än bara en anställning på grund av nepotism.”

Ashely Park och Paul Forman
Ashley Park och Paul Forman.

Netflix avslöjar även att Emily mer än gärna vill jobba med prinsen och att en ”oväntad personlig koppling” är det som för de två tillsammans. Spännande!

Annons

Melia Kreiling dyker upp som den grekiska konstnären Sofia Sideris i serien. Sofia åker till Paris för att visa upp sitt jobb för Camille, men Paris är trots allt kärlekens stad och enligt Netflix hamnar hon hamnar i en ”passionerad affär”.

Melia Kreiling
Melia Kreiling.

Kommer Det fler säsonger av Emily in paris?

För den som inte kan få nog av Emily in Paris så kommer det som tur är ytterligare en till säsong. I januari kom den glädjande nyheten för alla fans att det blir en tredje och fjärde säsong. Så med det sagt kan vi anta att vi får följa mer av Emily och hennes kärleksdrama och se ännu fler snygga outfits.

Källa: E Online! Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons